Houtskoolbarbecues

Bij Groenrijk Beneden Leeuwen hebben wij een groot assortiment houtskoolbarbecues van verschillende kwalitatieve merken. Houtskool barbecues zijn voor vele liefhebbers toch de enige optie voor écht barbecueën, inclusief de karakteristieke geur en smaak van houtskool gegaard vlees en vis. De geur van houtskool blijkt voor liefhebbers toch vaak onmisbaar te zijn! Daarnaast zijn houtskool barbecues ook vaak handzame modellen die u gemakkelijk mee neemt naar andere locaties, zoals het park. Door gebruik te maken van verschillende accessoires kunt u het gemak van de houtskool barbecue nog extra vergroten. In ons tuincentrum vindt u een uitgebreide barbecue afdeling waar u de diverse soorten barbecues kunt bekijken en vergelijken. Twijfelt u over de geschiktheid van een barbecue voor uw wensen? Vraag onze medewerkers dan gerust om hulp!

Bestel barbecues in onze webshop

 

 

Houtskool barbecues van diverse gerenommeerde merken

U vindt in ons tuincentrum in Beneden Leeuwen verschillende kwalitatieve houtskool barbecues van hoogstaande merken. U bent van harte welkom op onze barbecue afdeling om deze te bekijken en uiteraard voorzien wij u indien nodig van vakkundig advies. U vindt bij ons onder andere de volgende merken:

 • Weber
 • Cobb
 • BarrelQ
 • Barbecook

Ieder merk heeft weer andere karakteristieken, verschillende kleuren, extra's en een herkenbare stijl. Zo blijft op het gebied van houtskool barbecues vaak de bekende Weber barbecue een klassieker. De herkenbare vorm, uitvoering en het gemak in gebruik maakt deze voor vele barbecue liefhebbers een favoriet. Wij kunnen u uiteraard voorzien van aanvullende informatie over de verschillen tussen deze merken, zodat u een afgewogen keuze kunt maken. 

Het gebruik van een houtskool barbecue

Een houtskool bbq is gemakkelijk in gebruik als u kiest voor kolen of briketten. U kunt het nog gemakkelijker maken door op onze afdeling met barbecue-accessoires te kijken voor een brikettenstarter. Hiermee gaat uw barbecue nog sneller aan en kunt u genieten van een heerlijke barbecue maaltijd! Verder heeft u weinig nodig om goed gebruik te kunnen maken van de houtskool barbecue, wat ook zeker een voordeel is van deze barbecuesoort. Uiteraard vindt u bij ons indien gewenst ook andere soorten zoals een elektrische barbecue of een gas barbecue. Door middel van andere accessoires zoals handige tangen en spatels, andere bakplaten, maar ook reinigingsmiddelen en -borstels kunt u optimaal gebruik maken van uw nieuwe houtskool barbecue! 

Houtskool barbecues GroenRIjk Beneden Leeuwen

Bezoek GroenRijk Beneden Leeuwen voor houtskool barbecues en nog veel meer!

U bent van harte welkom op onze barbecue afdeling om alle verschillende barbecues te bekijken. Indien u vragen heeft, helpen wij u uiteraard graag verder met deskundige adviezen. Ook na aanschaf van uw barbecue kunt u nog op onze barbecue afdeling terecht, voor diverse accessoires voor het onderhoud en gebruik van de barbecue, zoals spatels, tangen, schoonmaakmiddelen, borstels, brikettenstarters en nog veel meer! GroenRijk Beneden Leeuwen is van maandag tot en met zaterdag geopend en wij helpen u graag verder. Bekijk hieronder wat de snelste route is om ons tuincentrum te bereiken, dan zien wij u graag tegemoet. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen, door te bellen naar 0487-595821, of door een mail te sturen naar [email protected]. Tot ziens bij GroenRijk Beneden Leeuwen! 

Producten voor Houtskoolbarbecues

 • Go-Anywhere

  Go-Anywhere

  Een handige en draagbare barbecue met ruimtebesparend design, zodat je de barbecue gemakkelijk op de boot of in de auto kwijt kunt. De opklapbare pootjes zorgen ervoor dat de barbecue op gepaste hoogte van de grond staat en opgeklapt dienen ze als dekselvergrendeling.

  Weber
 • Smokey Joe Premium 37

  Smokey Joe Premium 37

  Klaar voor avontuur ? Weber's Smokey Joe Premium is een sublieme krachtpatser maar dan in miniatuur. Met een Tuck-N-Carry dekselhouder die de deksel afsluit zodat de barbecue eenvoudig is te dragen. Verkrijgbaar in de kleuren : Black, Crimson Red, Smoke Grey, Slate Blue, Spring Green en Ivory.

  Weber
 • Bar-B-Kettle 47 GBS

  Bar-B-Kettle 47 GBS

  De klassieke kogelbarbecue in al zijn eevoud.

  Weber
 • Original Kettle E-4710

  Original Kettle E-4710

 • Original Kettle Premium 67

  Original Kettle Premium 67

  Een upgrade van de Original Kettle. Bevat het handige One-Touch reinigingssysteem en een verwijderbare aspan, zodat de as gemakkelijk is te verwijderen. De dekselthermometer maakt het mogelijk om in één oogopslag de temperatuur van de barbecue te controleren.

  Weber
 • Master Touch GBS E-5750

  Master Touch GBS E-5750

 • Master-Touch GBS Limited Edition

  Master-Touch GBS Limited Edition

  Geniet van een veelzijdige en luxueze barbecuebelevig met de Master-Touch Special Edition die verkrijgbaar is in de kleuren : Black en Copper. De barbecue bevat het Gourmet BBQ System grillrooster en heeft veel andere coole eigenschappen. en Heeft een RVS Gourmet BBQ systeem Grillrooster !

  Weber
 • Master-Touch GBS Premium E-5775

  Master-Touch GBS Premium E-5775

  met GRATIS Sear grate en Premium hoes twv 129.98

  Weber
 • Performer Premium GBS 57

  Performer Premium GBS 57

  Dit is een houtskoolbarbecue maar dan geüpgraded met een gecoat metalen werkblad voor bereiding van jouw gerechten of het maken van een salade. Met een handige dekselhouder en het One-Touch reinigingssysteem en het Gourmet BBQ system grillroooster. En weersbestendige brikettenvoorraadhouder voor jouw briketten en een afneembare kookwekker.

  Weber
 • Performer Deluxe GBS 57

  Performer Deluxe GBS 57

  Dit is een houtskoolbarbecue maar dan geüpgraded met een gecoat metalen werkblad voor bereiding van jouw gerechten of het maken van een salade. Met een handige dekselhouder en het One-Touch reinigingssysteem en het Gourmet BBQ system grillroooster en weersbestendige brikettenvoorraadhouder voor jouw briketten. Ook is deze barbecue nog voorzien van het Touch-N-Go gasontstekingsysteem en een afneembare kookwekker.

  Weber
 • Smokey Mountain Cooker 47

  Smokey Mountain Cooker 47

  Rookbarbecue gemaakt voor low&slow barbequeën en roken. Met ingebouwde waterpan voor een lage en stabiel temperatuur. Gemaakt van duurzaam porselein geëmailleerde, hitte en roestbestendige. Voorzien van twee verchroomde grillroosters. Als extra accessoire verkijgbaar: rookrek voor het bereiden van vis en worst.

  Weber
 • BarrelQ Barbecue

  BarrelQ Barbecue

  De BarrelQ is een tot barbecue omgebouwd olievat. Naast een stoere BBQ is het ook een vuurkorf, designmeubel, buitenkeuken en bijzettafel. Hij is bijzonder handig in gebruik. Kortom de BarrelQ is een griller én een chiller.

  BarrelQ