Schaduwdoeken

Wilt u meer schaduw creëren in de tuin, op het terras of op het balkon? Dat kan met de prachtige schaduwdoeken van het merk Nesling. In ons assortiment vindt u schaduwdoeken in allerlei soorten en maten, met voor ieder wat wils. De schaduwdoeken zijn mooi om te zien en ook nog eens erg functioneel! Kom langs bij ons tuincentrum in Beneden Leeuwen en bekijk ons complete assortiment schaduwdoeken. 

Bestel schaduwdoeken in onze webshop

 

 

Schaduwdoek kopen

Op de warme, zonnige dagen is het soms lastig om een koele plek in de tuin te creëren. Schaduwdoeken zijn hier perfect voor! Een groot voordeel van het kopen van een schaduwdoek ten opzichte van een parasol is dat u geen last heeft van een parasolvoet. Na aankoop van een schaduwdoek kunt u deze namelijk gemakkelijk bevestigen aan palen of de gevel van uw huis. Geen hinder en geen angst dat de parasol omvalt als het hard waait! Bij GroenRijk Beneden Leeuwen vindt u vooral schaduwdoeken van het merk Nesling. Met de schaduwdoeken van Nesling creëert u een decoratieve en trendy schaduwplek in de tuin of op het terras.

schaduwdoek-kopen

Een schaduwdoek voor iedereen

Of u nu op zoek bent naar een traditionele schaduwdoek of een moderne schaduwdoek; in ons assortiment vindt u vast en zeker wat u zoekt. Wij zorgen er samen met u voor dat u nog meer van de tuin kunt genieten. Bij GroenRijk Beneden Leeuwen vindt u onder andere de volgende soorten schaduwdoeken:

  • Schaduwdoek rechthoek
  • Schaduwdoek vierkant
  • Schaduwdoek driehoek
  • En nog veel meer...

Niet alleen zijn de schaduwdoeken in verschillende vormen en afmetingen te koop, ook kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Zo zit er vast en zeker een schaduwdoek tussen die bij uw tuin of balkon past!

De voordelen van een schaduwdoek

Niet alleen zorgt een schaduwdoek ervoor dat u een schaduwrijke plek heeft zonder last te hebben van een parasolvoet, ook is een schaduwdoek makkelijk op te zetten. Wordt het wel erg heet in de tuin? Dan kunt u gemakkelijk en snel het schaduwdoek ophangen. De doeken uit ons assortiment zijn licht en makkelijk te dragen en verplaatsen. Er zijn verschillende schaduwdoeken op de markt, waar onderscheid wordt gemaakt tussen doeken die ook waterdicht zijn en doeken die dit niet zijn. Met een waterdicht schaduwdoek bent u beschermd tegen regen, maar deze doeken houden ook de koele bries meer tegen. Bekijk de mogelijkheden en vraag onze medewerkers om advies als u twijfelt! De doeken die niet waterdicht zijn, geven vaak bescherming tegen UV-stralen

schaduwdoek-groenrijk

Schaduwdoek assortiment GroenRijk Beneden Leeuwen

Heeft u nagedacht over de mogelijkheden van een schaduwdoek en bent u overtuigd? Bekijk nu dan direct online welk schaduwdoek het beste bij u past. Op onze site kunt u de diverse modellen bekijken. Creëer zonder moeite een schaduwrijke plek waar u gedurende de heetste uren van de dag kunt vertoeven. Doe online inspiratie op en kom naar ons tuincentrum om de verschillende opties nog eens te vergelijken en de perfecte schaduwdoek aan te schaffen. Woont u in Nijmegen, Tiel, Beuningen, Gelderland? Bezoek onze winkel in Beneden Leeuwen om u te laten inspireren door onze demo modellen en te laten informeren door onze deskundige medewerkers van de diverse mogelijkheden van de Nesling schaduwdoeken en andere producten.

Wilt u de schaduwdoeken online bestellen? Ook bij GroenRijk Beneden Leeuwen is dat mogelijk!

Bestel nu een schaduwdoek

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment