Eenjarige planten

Zoekt u iets voor in de tuin dat erg kleurrijk is? Kies dan voor éénjarige planten! Over het algemeen zijn deze soort planten erg vrolijk en kleurrijk. Bij GroenRijk Beneden Leeuwen verkopen wij dan ook veel soorten éénjarige planten, want ook wij houden wel van wat vrolijkheid in de tuin! Kom dus gerust eens een keer langs om ons assortiment met deze zomerbloeiers te bekijken! 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 5 van 5 producten

Begonia

Houdt u van tropische planten? Kies dan voor een Begonia in de tuin! De Begonia is te verkrijgen in verschillende kleuren, dus kies de kleur die bij u past. Daarnaast heeft de Begonia een groot voordeel dat hij altijd door blijft bloeien, wat voor weer het ook is. Weer of geen weer, u heeft in ieder geval kleur in de tuin. Zijn de bloemen uitgebloeid? Verwijder deze dan om zo schimmel te voorkomen. Wist u dat de Begonia zowel binnen als buiten geplaatst kan worden. Het maakt niet uit of hij in de volle grond wordt geplaatst, in potten, op het balkon of in hanging baskets. Dit klinkt als een ideale tuinplant toch? Kom dus snel langs bij ons in Beneden Leeuwen om deze tuinplant te scoren!

Petunia

Zoekt u een plant met als motto 'kleine moeite, groot plezier'? Kies dan voor de Petunia! Een Petunia in de tuin zorgt voor een zomergevoel in uw tuin of op uw balkon. Deze plant bloeit altijd erg uitbundig van mei tot en met de vorst. Vaak wordt de Petunia in bakken, potten en hangmanden geplaatst. Kleurrijk is deze tuinplant zeker ook, want er zijn zoveel verschillende soorten Petunia te verkrijgen. Wilt u weten welke kleuren? Breng dan eens een bezoekje aan ons tuincentrum in Beneden Leeuwen!

Eenjarige planten kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen vlakbij Nijmegen

Viooltjes

U heeft vast en zeker wel eens Viooltjes in uw tuin of op uw balkon gehad! We kennen Viooltjes natuurlijk in de klassieke kleuren, zoals paars en geel, maar er zijn ook altijd nieuwe kleuren. Wist u dat er meer dan 500 verschillende soorten Viooltjes bestaan? Viooltjes hebben iets aantrekkelijks, want iedereen wordt hier gewoonweg vrolijk van. Deze plantjes bloeien al vroeg in de lente en dit zorgt natuurlijk in het vroege voorjaar al voor wat kleur in de tuin of op uw balkon. Eigenlijk zijn Viooltjes dé ideale tuingenoot; er komen heel veel bloemen, staat erg fleurig in de tuin en is weinig werk om het te onderhouden. Kom dus gerust eens een keer langs om wat plantjes van de Viool in te slaan. U heeft gegarandeerd plezier van deze éénjarige tuinplant!

Eenjarige planten kopen in de buurt van Nijmegen

Ons assortiment met éénjarige tuinplanten is natuurlijk een stuk breder dan de bovengenoemde soorten. Denk bijvoorbeeld aan Afrikaantjes, Leeuwenbekjes en Lobelia's. Ook dit zijn kleurrijke zomerbloeiers die een echt zomergevoel zullen geven. Heeft u geen idee welke soort éénjarige planten bij elkaar kunnen? Vraag het één van onze medewerkers! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum, plan hieronder uw route en dan zien we u hopelijk snel bij GroenRijk Beneden Leeuwen!