Kerstversiering & Kerstdecoratie

Kunnen jouw huis en tuin wel wat extra versiering gebruiken met de kerst? Bij GroenRijk Beneden Leeuwen vind je kerstversiering en kerstdecoratie in allerlei soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen in allerlei kleuren. Met de juiste kerstdecoratie creëer je die unieke kerstsfeer in jouw huis. Ook voor jouw kerstboom of kunstkerstboom hebben wij genoeg kerstversiering in ons assortiment. Houd je van uitbundige kerstversiering of ben je meer van de wat rustigere en ingetogen kerstversiering? Wij hebben voor ieder wat wils in het assortiment. Zo hebben wij ook een uitgebreide collectie van verschillende soorten kerstverlichting. Wij verkopen bijvoorbeeld het merk Luca Connect Lighting. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het Lemax assortiment.

Allerlei soorten kerstversiering

Bij GroenRijk Beneden Leeuwen ben je op het juiste adres voor alles wat te maken heeft met de feestdagen. Denk dan bijvoorbeeld aan:

Met de kerstversiering die je bij ons nabij Nijmegen kunt vinden, kun je het hele huis versieren. Denk dan aan kerstverlichting voor buiten, maar ook aan mooie kerststukjes voor op tafel of een mooie kerstkrans voor aan de voordeur. Wil je zelf gaan knutselen en iets leuks voor de kerst in elkaar zetten? Dan vind je bij ons ook allerlei kerstdecoratie om mee te knutselen. Vergeet ook zeker onze afdeling met kersthuisjes van Lemax niet te bekijken. Hier kijk je vast en zeker jouw ogen uit. De kerstdorpjes zijn ontzettend sfeervol en je kunt hier uren naar blijven kijken.

Kerstversiering kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

De kersttrends van dit jaar!

Ieder jaar zien we rond de kerst vele nieuwe stijlen en trends. Er staan dan ook elk jaar kerstthema's centraal en in ons tuincentrum vlakbij Nijmegen vind je al deze trends en thema's terug. Een populaire trend van dit jaar is Ice Adventure. Dit thema is een vrij winterse stijl met uiteraard veel wit met blauw tinten. De kerstdecoratie die bij deze trend hoort heeft dan ook veel sneeuw details en een soort van ijs-look. Naast de Ice Adventure trend zien we ook veel kleuren paars en rood en dit in combinatie met fluweel en bloemen. We zien dit jaar ook een industriële look met wit, blauw en zwart. Dit geeft een zeer stoere uitstraling aan de kerstboom of kunstkerstboom. Naast al deze nieuwe trends en stijlen vind je uiteraard ook kleuren, zoals goud, zilver, wit en zwart. Deze kleuren zijn namelijk altijd te combineren met andere kleuren. Ben je benieuwd geworden naar deze combinaties? Kom dan zeker langs om alles eens te bekijken en inspiratie op te doen!

Kerstversiering kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

Kerstversiering kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen en Tiel

Kortom, breng eens een bezoekje aan ons tuincentrum in de buurt van Tiel en Nijmegen en kom alvast in de kerstsfeer. Heb je vragen of wil je gewoon advies? Onze medewerkers staan altijd voor je klaar. Uiteraard kun je tijdens de kerstperiode bij ons ook terecht voor Bekijk onze openingstijden en we zien je hopelijk snel in ons tuincentrum. Hieronder kun je alvast de route naar ons tuincentrum bekijken.

Lees hier meer over de kerstbomen!

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst