Kerstversiering & Kerstdecoratie

Kunnen uw huis en tuin wel wat extra versiering gebruiken met de kerst? Bij GroenRijk Beneden Leeuwen vindt u kerstversiering en kerstdecoratie in allerlei soorten en maten. Wat dacht u bijvoorbeeld van prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen in allerlei kleuren. Met de juiste kerstdecoratie creëert u die unieke kerstsfeer in uw huis. Ook voor uw kerstboom of kunstkerstboom hebben wij genoeg kerstversiering in ons assortiment. Houdt u van uitbundige kerstversiering of bent u meer van de wat rustigere en ingetogen kerstversiering? Wij hebben voor ieder wat wils in het assortiment. Zo hebben wij ook een uitgebreide collectie van verschillende soorten kerstverlichting. Wij verkopen bijvoorbeeld het merk Luca Connect Lighting. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het Lemax assortiment.

Allerlei soorten kerstversiering

Bij GroenRijk Beneden Leeuwen bent u op het juiste adres voor alles wat te maken heeft met de feestdagen. Denk dan bijvoorbeeld aan:

Met de kerstversiering die u bij ons nabij Nijmegen kunt vinden, kunt u uw hele huis versieren. Denk dan aan kerstverlichting voor buiten, maar ook aan mooie kerststukjes voor op tafel of een mooie kerstkrans voor aan de voordeur. Wilt u zelf gaan knutselen en iets leuks voor de kerst in elkaar zetten? Dan vindt u bij ons ook allerlei kerstdecoratie om mee te knutselen. Vergeet ook zeker onze afdeling met kersthuisjes van Lemax niet te bekijken. Hier kijkt u vast en zeker uw ogen uit. De kerstdorpjes zijn ontzettend sfeervol en u kunt hier uren naar blijven kijken.

Kerstversiering kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

De kersttrends van 2019

Ieder jaar zien we rond de kerst vele nieuwe stijlen en trends. Er staan dan ook elk jaar kerstthema's centraal en in ons tuincentrum vlakbij Nijmegen vindt u al deze trends en thema's terug. Een populaire trend van dit jaar is Ice Adventure. Dit thema is een vrij winterse stijl met uiteraard veel wit met blauw tinten. De kerstdecoratie die bij deze trend hoort heeft dan ook veel sneeuw details en een soort van ijs-look. Naast de Ice Adventure trend zien we ook veel kleuren paars en rood en dit in combinatie met fluweel en bloemen. We zien dit jaar ook een industriële look met wit, blauw en zwart. Dit geeft een zeer stoere uitstraling aan de kerstboom of kunstkerstboom. Naast al deze nieuwe trends en stijlen vindt u uiteraard ook kleuren, zoals goud, zilver, wit en zwart. Deze kleuren zijn namelijk altijd te combineren met andere kleuren. Bent u benieuwd geworden naar deze combinaties? Kom dan zeker langs om alles eens te bekijken en inspiratie op te doen!

Kerstversiering kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

Kerstversiering kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

Kortom, breng eens een bezoekje aan ons tuincentrum in de buurt van Tiel en Nijmegen en kom alvast in de kerstsfeer. Heeft u vragen of wilt u gewoon advies? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Uiteraard kunt u tijdens de kerstperiode bij ons ook terecht voor Bekijk onze openingstijden en we zien u hopelijk snel in ons tuincentrum. Hieronder kunt u alvast de route naar ons tuincentrum bekijken.

Lees hier meer over de kerstbomen!

 

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerst