Graszoden

Graszoden

Graszoden zijn de ideale oplossing voor de particulier om gemakkelijk een gazon aan te leggen. U krijgt gras van het juiste mengsel en een uitmuntende kwaliteit. De grasmatten zijn makkelijk te hanteren en zelf bij GroenRijk Beneden Leeuwen af te halen. Voor een geringe vergoeding kunnen wij ook bij u bezorgen. Bij ons kunt u speelgras bestellen in rollen van 1m² (40cm breed en 250cm lang) Bij het bestellen moet u rekening houden met 5% snij verlies. Wilt u een gazon met veel rondingen? Dan moet u rekening houden met 10% snij verlies.

Speelgazon A-kwaliteit (afmeting 250x40cm)
Prijs € 3,30 per m2

Bestellen van graszoden

De graszoden zijn weer leverbaar! U kunt bij GroenRijk Beneden Leeuwen gemakkelijk graszoden bestellen. Hieronder kunt u het contactformulier invullen voor uw bestellen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Houd bij het bestellen rekening met de volgende aandachtspunten:

  • Graszoden zijn alleen te leveren op bestelling.
  • Bestellen kan tot woensdag 12.00 uur.
  • Afhalen vrijdag of zaterdag.
  • Bezorgen op vrijdag en zaterdag. Bij bezorging worden de graszoden naast de auto gelost.

 

Graszoden bestellen bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

Bezorgen van de graszoden

Heeft u bij GroenRijk Beneden Leeuwen uw graszoden besteld? Dan kunnen wij tegen een vergoeding de grasmatten ook bij u laten bezorgen. Wij bezorgen in de volgende gemeentes:

  • Gemeente West Maas en Waal: € 20,00 per losadres
    (Beneden Leeuwen - Boven Leeuwen - Wamel - Dreumel - Alphen - Maasbommel - Altforst - Appeltern)
  • Gemeente Druten: € 25,00 per losadres
    (Druten - Puiflijk - Afferden - Deest - Horssen)

Wij kunnen ook buiten de regio bezorgen. De prijs hiervoor is op aanvraag. Neem hiervoor contact met ons op via telefoonnummer: 0487-595821.

Graszoden bestellen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Heeft u interesse in de speelgras graszoden? Vul dan onderstaand bestelformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de aflevering.

Graszoden

We slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.