Barbecue accessoires

Bij Groenrijk Beneden Leeuwen hebben wij een groot assortiment aan barbecue accessoires waarmee u nóg meer plezier kunt beleven aan het barbecueën! Van verschillende kwalitatieve barbecue merken vindt u bij ons de benodigde accessoires die u helpen bij een optimale gebruikservaring. Zo zijn er accessoires die helpen bij het gebruiken van de barbecue, het aansteken, de bereidingstechnieken én het schoonmaken en onderhouden van de barbecue. De verschillende accessoires zijn tevens zeer geschikt om cadeau te geven aan echte barbecue liefhebbers! Breng een bezoek aan onze BBQ afdeling om de verschillende accessoires te bekijken! 

Barbecue accessoires van verschillende merken

Wij bieden verschillende merken aan die allen bekend staan om zeer kwalitatieve barbecues en accessoires. De verschillende accessoires vergroten het gemak en passen zowel gas-, als houtskool en elektrische barbecues. Zo vindt u bij ons onder andere:

  • Weber
  • Cobb
  • Barbecook

Ieder merk biedt weer andere accessoires aan om de mogelijkheden van de barbecues te vergroten. Afhankelijk van de barbecue die u heeft, vindt u bij ons spatels, tangen, bakplaten en -roosters, spitten, reinigingsmiddelen en -borstels en diverse andere accessoires. Ook voor bijvoorbeeld de houtskool barbecue vindt u bij ons brikettenstarters, die het toch een stukje gemakkelijker maken om de barbecue aan te steken en gereed te maken voor gebruik. U zult merken dat u steeds meer plezier beleeft aan de barbecue-avonden!

Weber barbecue accessoires

Het barbecue-merk Weber is en blijft ongekend populair. Wij bieden dan ook verschillende bijpassende Weber accessoires aan, zoals:

En nog veel meer! Het handige aan de accessoires is dat u de mogelijkheden van uw huidige barbecue daarmee kunt uitbreiden. Zo zijn er bepaalde bakplaten en roosters waarmee u weer andere bereidingstechnieken kunt toepassen. Op deze manier blijft u uw huidige barbecue op verschillende manieren uitvinden! 

Barbecue accessoires GroenRijk Beneden Leeuwen

Barbecue-accessoires voor onderhoud van uw barbecue

Als u graag gebruik maakt van uw barbecue is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Daarom kunt u gebruik maken van een goede beschermhoes, zodat uw barbecue beschermd blijft tegen weersinvloeden. Ook zijn er bepaalde reinigingsmiddelen en speciale borstels die u helpen bij het optimaal onderhouden van uw barbecue. Vet en roest blijven daardoor langer buiten de deur en uw barbecue blijft langer mooi. Dit kan u helpen om nog langer plezier te hebben van uw barbecue en deze zo lang mogelijk in goede staat de houden! 

Bezoek GroenRijk Beneden Leeuwen voor meer informatie over barbecue-accessoires

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor uw huidige barbecue? Of bent u op zoek naar een geschikt cadeau voor een echte barbecue-liefhebber? Bezoek dan onze barbecue-afdeling, dan helpen wij u graag verder! GroenRijk Beneden Leeuwen is van maandag tot en met zaterdag geopend en wij voorzien u graag van vakkundig advies op het gebied van barbecues en aanverwanten. Heeft u vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 0487-595821, of door een mail te sturen naar [email protected]. U bent ook van harte welkom in ons tuincentrum, op het kaartje hieronder vindt u de route. Graag tot ziens bij GroenRijk Beneden Leeuwen!