Loungeset

Als u op zoek bent naar een comfortabele loungeset, bent u bij GroenRijk Beneden Leeuwen aan het juiste adres. U vindt bij ons diverse tuinmeubelen en comfortabele loungesets waarop u heerlijke seizoenen kunt genieten van het buitenleven. Ons assortiment bestaat uit diverse hoogwaardige tuinmeubelen van verschillende kwalitatieve merken. Er zijn verschillende uitvoeringen te vinden variërend in stijl, grootte, prijs en kleur. Bezoek ons tuincentrum voor het volledige assortiment én natuurlijk om te testen welke meubels het meest comfortabel zijn en aan uw wensen voldoen!

Ons aanbod aan loungesets van verschillende hoogstaande merken

Er zijn vele merken te vinden die loungesets aanbieden, daarom hebben wij een selectie in ons assortiment met zeer hoogwaardige merken met een uitstekende kwaliteit. Wij bieden een diverse collectie aan loungesets aan van onder andere de volgende merken:

 • NOACH
 • TIERRA
 • Lesli Living

Qua aanbod aan meubels lijken wij soms net op een woonwinkel, maar uiteraard richten wij ons grotendeels op het buitensegment met fijne tuinmeubels. Wij bieden compleet samengestelde loungesets aan, maar ook losse loungemeubels waarmee u uw eigen loungeset kunt samen stellen. Kom langs in onze winkel in Beneden Leeuwen gelegen nabij Druten op de Tuinmeubel afdeling. Wij staan u graag te woord voor deskundig advies en denken graag met u mee wat bij u past. Vraag voor de mogelijkheid om uw tuinmeubelen gratis  thuis te laten bezorgen in de winkel aan één van onze medewerkers (alleen in de regio*).

Ontdek onze tuinmeubel afdeling

U vindt op onze tuinmeubel afdeling verschillende soorten tuinmeubels en aanverwante artikelen zoals accessoires. Zo vindt u volledige sets, enkele meubels, maar ook de bijbehorende accessoires en onderhoudsartikelen. Bij ontspannen in de tuin kan bijvoorbeeld een parasol erg handig zijn, om overmatige blootstelling aan de zon te voorkomen. Ook kunt u kiezen voor mooie hoezen waarmee u uw tuinmeubels kunt bedekken tegen weersinvloeden en deze langer mooi blijven. Ook andere onderhoudsproducten vindt u in ons assortiment, waarmee u uw meubels op de juiste manier kunt reinigen én beschermen. Op deze manier geniet u zo lang mogelijk van uw meubels en heeft u hier nog langer plezier van! Op het gebied van onderhoud en reiniging kunnen wij u voorzien van de nodige informatie, dus vraag onze medewerkers hierbij gerust om advies. 

Loungeset GroenRijk Beneden Leeuwen

Bezoek GroenRijk Beneden Leeuwen voor comfortabele loungesets en nog veel meer!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Beneden Leeuwen voor loungesets, accessoires, onderhoud en nog veel meer. Van maandag tot en met zaterdag is ons tuincentrum geopend en helpen wij u graag bij het kiezen van een comfortabele loungeset. Uiteraard kunt u onze medewerkers altijd om hulp vragen en probeer de verschillende meubels gerust uit om te merken welke het meest comfortabel voor u zijn! Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 0487-595821, of door een mail te sturen naar [email protected]. Naast tuinmeubels en aanverwanten vindt u bij ons ook tuinplanten, tuingereedschap, potterie en allerlei andere artikelen op het gebied van tuinieren en buitenleven. Graag tot ziens bij GroenRijk Beneden Leeuwen! 

Producten voor Loungeset

 • Lesli Pina Colada loungeset

  Lesli Pina Colada loungeset

  Bestaande uit :  1x hoekbank en 1x tafel met spraystone top
  Optioneel : Lounge fauteuil
  Garantie ; 2 jaar

  Lesli Living
  Van 1.738,00
  1.399,00
 • Lesli Pina Colada lounge fauteuil

  Lesli Pina Colada lounge fauteuil

  Lesli Living
  Van 339,00
  279,00
 • Tierra Artico lounge set

  Tierra Artico lounge set

  Van 1.189,00
  999,00
 • Tierra Bora Bora lounge set

  Tierra Bora Bora lounge set

  Van 3.999,00
  3.495,00
 • Valencia lounge chair verstelbaar

  Valencia lounge chair verstelbaar

  Van 429,00
  389,00
 • Valaencia 2-seater lounge bank

  Valaencia 2-seater lounge bank

  Van 599,00
  539,00
 • Valencia 3-seater lounge bank

  Valencia 3-seater lounge bank

  Van 899,00
  809,00
 • Valencia lounge hocker

  Valencia lounge hocker

  Van 189,00
  169,00
 • Valencia lounge 2-seater left

  Valencia lounge 2-seater left

  Van 579,00
  529,00
 • Valencia lounge small corner

  Valencia lounge small corner

  Van 459,00
  419,00
 • Valencia lounge center

  Valencia lounge center

  Van 359,00
  329,00
 • Valencia lounge tafel

  Valencia lounge tafel

  Van 299,00
  269,00