Houtskoolbarbecues

Bij Groenrijk Beneden Leeuwen hebben wij een groot assortiment houtskoolbarbecues van de merken Weber, Cobb, BarrelQ en Barbecook. Wij nodigen u van harte uit om te komen kijken op onze barbecueafdeling in ons tuincentrum. Wij staan u graag terzijde met deskundig advies zodat u de juiste keuze kunt maken welke bij u past.

Producten voor Houtskoolbarbecues

 • Go-Anywhere

  Go-Anywhere

  Een handige en draagbare barbecue met ruimtebesparend design, zodat je de barbecue gemakkelijk op de boot of in de auto kwijt kunt. De opklapbare pootjes zorgen ervoor dat de barbecue op gepaste hoogte van de grond staat en opgeklapt dienen ze als dekselvergrendeling.

  Weber
  Van 99,99
  89,99
 • Smokey Joe Premium 37

  Smokey Joe Premium 37

  Klaar voor avontuur ? Weber's Smokey Joe Premium is een sublieme krachtpatser maar dan in miniatuur. Met een Tuck-N-Carry dekselhouder die de deksel afsluit zodat de barbecue eenvoudig is te dragen. Verkrijgbaar in de kleuren : Black, Crimson Red, Smoke Grey, Slate Blue, Spring Green en Ivory.

  Weber
  Van 89,99
  79,99
 • Bar-B-Kettle 47 GBS

  Bar-B-Kettle 47 GBS

  De klassieke kogelbarbecue in al zijn eevoud.

  Weber
  Van 129,99
  119,99
 • Kettle Plus 47cm Black

  Kettle Plus 47cm Black

  Als u van plan bent om voor het eerst een houtskoolbarbecue aan te schaffen, dan heeft deze nieuwe kogelbarbecue alles wat u nodig hebt - en meer. Unieke rode accenten zorgen dat deze hoogwaardige barbecue een stijlvolle uitstraling heeft, terwijl het 47cm Gourmet BBQ Sytem grillrooster sterke prestaties en veelzijdigheid biedt. De Kettle Plus heeft nog een aantal handige functies die ervoor zorgen dat u een feestmaal kunt bereiden. Doe mee en geniet van barnbecueën op houtskool instijl !

  Weber
  Van 199,99
  179,99
 • Original Kettle Premium 67

  Original Kettle Premium 67

  Een upgrade van de Original Kettle. Bevat het handige One-Touch reinigingssysteem en een verwijderbare aspan, zodat de as gemakkelijk is te verwijderen. De dekselthermometer maakt het mogelijk om in één oogopslag de temperatuur van de barbecue te controleren.

  Weber
  Van 499,00
  349,30
 • Master-Touch GBS 57

  Master-Touch GBS 57

  Geniet van een veelzijdige en luxueze barbecuebelevig met de Master-Touch die verkrijgbaar is in de kleuren : Smoke Grey, Crimson Red, Black, Spring Green, Slate Blue en Ivory. De barbecue bevat het Gourmet BBQ System grillrooster en heeft veel andere coole eigenschappen.

  Weber
  Van 329,00
  299,00
 • Master-Touch GBS Limited Edition

  Master-Touch GBS Limited Edition

  Geniet van een veelzijdige en luxueze barbecuebelevig met de Master-Touch Special Edition die verkrijgbaar is in de kleuren : Black en Copper. De barbecue bevat het Gourmet BBQ System grillrooster en heeft veel andere coole eigenschappen. en Heeft een RVS Gourmet BBQ systeem Grillrooster !

  Weber
  Van 349,00
  319,00
 • Master-Touch GBS Premium E-5775

  Master-Touch GBS Premium E-5775

  met GRATIS Sear grate en Premium hoes twv 129.98

  Weber
  Van 399,00
  359,00
 • Performer Deluxe GBS 57

  Performer Deluxe GBS 57

  Dit is een houtskoolbarbecue maar dan geüpgraded met een gecoat metalen werkblad voor bereiding van jouw gerechten of het maken van een salade. Met een handige dekselhouder en het One-Touch reinigingssysteem en het Gourmet BBQ system grillroooster en weersbestendige brikettenvoorraadhouder voor jouw briketten. Ook is deze barbecue nog voorzien van het Touch-N-Go gasontstekingsysteem en een afneembare kookwekker.

  Weber
  Van 599,00
  539,00
 • Smokey Mountain Cooker 47

  Smokey Mountain Cooker 47

  Rookbarbecue gemaakt voor low&slow barbequeën en roken. Met ingebouwde waterpan voor een lage en stabiel temperatuur. Gemaakt van duurzaam porselein geëmailleerde, hitte en roestbestendige. Voorzien van twee verchroomde grillroosters. Als extra accessoire verkijgbaar: rookrek voor het bereiden van vis en worst.

  Weber
  Van 499,00
  449,00
 • BarrelQ Barbecue

  BarrelQ Barbecue

  De BarrelQ is een tot barbecue omgebouwd olievat. Naast een stoere BBQ is het ook een vuurkorf, designmeubel, buitenkeuken en bijzettafel. Hij is bijzonder handig in gebruik. Kortom de BarrelQ is een griller én een chiller.

  BarrelQ
  225,00
 • BarrelQ Small

  BarrelQ Small

  De BarrelQ Small is een tot barbecue omgebouwd olievat. Naast een stoere BBQ is het ook een vuurkorf, designmeubel, buitenkeuken en bijzettafel. Hij is bijzonder handig in gebruik. Kortom de BarrelQ Small is een griller én een chiller in een compacte vormgeving.

  BarrelQ
  165,00