Barbecues

Barbecues kun je gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Bekijk hieronder het gevarieerde aanbod en vind de barbecue die bij je past. Kies je voor een houtskool barbecue, een gasbarbecue, of toch een kamado? Je vindt bij ons barbecues van onder andere Weber, Ooni en The Bastard. Met alle bijbehorende accessoires en benodigdheden ben je meteen klaar voor een heerlijk buitenseizoen. Heb je al een barbecue en wil je aan de slag met nóg meer bereidingstechnieken? Bekijk dan de verschillende accessoires in ons assortiment!

Nieuwe BBQ? Bekijk de keuzehulp!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 313 producten

Barbecues online bestellen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

In onze webshop vind je een heel gevarieerd aanbod aan barbecues en de bijbehorende accessoires. De barbecues die wij aanbieden zijn van verschillende kwalitatieve merken zoals Weber en The Bastard. Daarnaast kun je alle benodigdheden vinden om de barbecue goed te onderhouden en de verschillende bereidingstechnieken toe te kunnen passen. 

Diverse barbecue soorten online bestellen

Bij GroenRijk Beneden Leeuwen kun je terecht voor de volgende soorten barbecues:

Daarnaast hebben wij een uitgebreide selectie met accessoires en natuurlijk ook brandstof zodat je meteen aan de slag kunt. Wij bezorgen in de gemeente West Maas en Waal en Druten. Voor leveringen buiten deze regio kun je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in ons tuincentrum GroenRijk Beneden Leeuwen af te halen.

Barbecues en accessoires bestellen in Druten 

Een barbecue brengt veel mogelijkheden met zich mee, maar soms zijn hier nog wel extra toevoegingen voor nodig zoals accessoires. Zo kun je denken aan:

  • Diverse soorten grillplaten ter uitbreiding
  • Pizzastenen
  • Gourmetsystemen
  • Handschoenen, tangen, spatels en schorten
  • Barbecue hoezen

Met deze accessoires kun je de bereidingstechnieken uitbreiden, waardoor je steeds weer nieuwe en andere gerechten kunt bereiden op de barbecue. Daarnaast kun je de barbecue goed onderhouden, schoonmaken én met kwalitatieve spatels en tangen aan de slag zodat je veilig te werk gaat. Voor barbecue liefhebbers zijn deze accessoires dan ook hele mooie cadeaus!

Brikettenstarters en The Bastard rookhout online bestellen

Om je op weg te helpen kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Weber brikettenstarter. Werk je met een Kamado barbecue? Dan hebben wij van The Bastard ook diverse soorten houtskool. Ook hier geldt dat er voor verschillende voorkeuren ook verschillende soorten houtskool zijn, zoals houtskool, rookhout en diverse andere varianten. Ook aanmaakblokjes of een volledige brikettenstarter set vind je in ons online assortiment. Zo kun je meteen aan de slag met de nieuwe barbecue, of aan de slag met een andere brandstof voor jouw huidige barbecue. 

Barbecues bestellen in de regio West Maas en Waal en Druten

Je vindt in onze webshop een groot aanbod aan barbecues en barbecue-accessoires uit het assortiment van ons tuincentrum. Wil je graag advies over de artikelen, of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0487-595821, of door een mail te sturen naar info@benedenleeuwen.groenrijk.nl.