Gazon

Bent u opzoek naar graszoden of graszaden voor een mooi gazon in de omgeving van Beneden Leeuwen, Tiel, Beuningen of Nijmegen? Koop dan bijvoorbeeld graszoden. Dit is de ideale oplossing om super snel een gazon aan te leggen. Wilt u een gazon waar de kinderen op kunnen stoeien en spelen? Dan moet u voor speelgazon kiezen. Een gazon kan worden ingezaaid, maar voor een snel resultaat bestelt u complete graszoden. Laat u ons goed informeren over de juiste grasmaaimachine die past bij uw tuin en gazon.

Gazon onderhoud

Het is zeker aan te raden om eens per week het gazon te maaien. Hiermee voorkomt men onkruidvorming en grasziektes. Daarnaast is het van belang het gazon te besproeien met water. Let op, want te weinig water is niet goed, maar te veel water ook zeker niet. U dient het gazon te bestrooien met kalk en regelmatig te bemesten. In het voorjaar moeten de mossen en het onkruid worden verwijderd uit het gazon. Hiervoor hebben wij de producten van Ecostyle en Pokon in ons assortiment. Vraag gerust eens aan één van de medewerkers van GroenRijk Beneden Leeuwen om tips en advies over het onderhouden van uw gazon.

Graszoden kopen 

Bij GroenRijk Beneden Leeuwen krijgt u gras van het juiste mengsel en en hele goede kwaliteit. De grasrollen zijn makkelijk te leggen en u kunt de grasmatten zelf ons tuincentrum afhalen. Tevens kunnen wij de graszoden ook bij u laten bezorgen, tegen een geringe vergoeding. Bij GroenRijk Beneden Leeuwen vindt u ook gazon gerelateerde producten, zoals onder andere grasmaaiers, grasscharen, grastrimmers, verticuteermachines en strooiwagens.

Voor een mooi gazon kunt u terecht bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

Graszoden bestellen

Bij GroenRijk Beneden Leeuwen kunt speelgazon bestellen in rollenn van 1m² (40cm breed en 250cm lang). Houd bij het bestellen van de graszoden rekening met 5% snij verlies. Een grasmat met veel rondingen heeft zo'n 10% snij verlies. Wat is de prijs van het speelgazon?

 • Speelgazon A-kwaliteit (Afmeting 250x40cm) - Prijs  3,30 per m2 

Bij het bestellen van de graszoden moet u rekening houden met de volgende punten:

 • Graszoden zijn alleen te leveren op bestelling. 
 • Bestellen kan tot woensdag 12.00 uur.  (beschikbaar maart tot oktober)
 • Afhalen vrijdag of zaterdag.
 • Bezorgen op vrijdag en zaterdag. Bij bezorging worden de graszoden naast de auto gelost.

Wat zijn de bezorgkosten van de graszoden?

 • Gemeente West Maas en Waal: € 20,00 per losadres
  (Beneden Leeuwen - Boven Leeuwen - Wamel - Dreumel - Alphen - Maasbommel - Altforst - Appeltern)
 • Gemeente Druten: € 25,00 per losadres
  (Druten - Puiflijk - Afferden - Deest - Horssen)

Wanneer u buiten de regio woont, maar toch de graszoden wilt laten bezorgen, dan kunt u het best even contact met ons opnemen. Heeft u interesse in de graszoden? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Graszoden

We slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment