Graszoden

Graszoden

Graszoden zijn de ideale oplossing voor de particulier om gemakkelijk een gazon aan te leggen. U krijgt gras van het juiste mengsel en een uitmuntende kwaliteit. De grasmatten zijn makkelijk te hanteren en zelf bij GroenRijk Beneden Leeuwen af te halen. Voor een geringe vergoeding kunnen wij ook bij u bezorgen. Bij ons kunt u speelgras bestellen in rollen van 1m² (40cm breed en 250cm lang) Bij het bestellen moet u rekening houden met 5% snij verlies. Wilt u een gazon met veel rondingen? Dan moet u rekening houden met 10% snij verlies.

Speelgazon A-kwaliteit (afmeting 250x40cm)
Prijs € 4,50 per m2

Bij bestelling van 120 m2 en meer prijs 4,00 per m2

Bestel graszaad in de webshop

 

Bestellen van graszoden

De graszoden zijn weer leverbaar! U kunt bij GroenRijk Beneden Leeuwen gemakkelijk graszoden bestellen. Hieronder kunt u het contactformulier invullen voor uw bestellen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Houd bij het bestellen rekening met de volgende aandachtspunten:

  • Graszoden zijn alleen te leveren op bestelling.
  • Bestellen kan tot dinsdag 18.00 uur.
  • Afhalen vrijdag of zaterdag.
  • Bezorging is mogelijk op vrijdag. Bezorging alleen vanaf 60 m2 - bezorgkosten 55,00 (Graszoden worden naast de auto gelost).

 

Graszoden bestellen bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

Graszoden bestellen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Heeft u interesse in de speelgras graszoden? Vul dan onderstaand bestelformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over de aflevering.

Graszoden

We slaan uw gegevens op conform onze privacy policy.

Velden met * zijn verplicht.