Vandaag geopend van 09:00 t/m 17:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Vijverwinkel Gelderland

GroenRijk Beneden Leeuwen is úw vijverwinkel in Gelderland. Ons complete assortiment biedt voor ieder wat wils. Of u nu een kleine of een grote vijver heeft, op zoek bent naar ornamenten of vissen, onze specialisten staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Uw vijverwinkel in Gelderland

Een vijver is een sieraad in uw tuin waarvan u elke dag kunt genieten. U kunt kiezen uit voorgevormde kunststofvijvers en vijvers die u bekleedt met vijverfolie. Het formaat en de diepte van de vijver bepalen onder andere welke vissensoorten geschikt zijn voor in de vijver. In onze vijverwinkel in Gelderland geven wij u graag tips en ideeën.

Assortiment vijver GroenRijk

Het onderhoud van de vijver is net zo belangrijk als de aanleg. Bij GroenRijk Beneden Leeuwen vindt u in ons zogeheten WaterRijk alles op het gebied van aanleg, onderhoud en aankleding. Het assortiment bestaat onder andere uit de merken Oase en Velda. Ook voor het aanleggen van een vijver is GroenRijk Beneden Leeuwen úw vijverwinkel in Gelderland. Voor het gehele assortiment en persoonlijk advies nodigen wij u graag uit om langs te komen in ons WaterRijk. 

Vijverwinkel Gelderland     Vijverwinkel Gelderland      Vijverwinkel Gelderland