Tuinmeubelen

TUINMEUBELEN

Bent u opzoek naar tuinmeubelen in de omgeving van Tiel, Beuningen of Nijmegen? Vanaf het prille voorjaar staan er diverse mooie tuinmeubelen voor u klaar in onze showroom.

Tuinmeubelen kopen bij GroenRijk

Wij hebben een zeer compleet assortiment en verkopen producten van de mooie merken: Noach Outdoor,Tierra Outdoor, Lesli Living, Studio 20, Aerocover en Hartman. In de regio staan wij bekend als net, overzichtelijk en compleet tuincentrum. Zoekt u een loungesettuinstoelen, tuintafeltuinbankparasol of tuinmeubel hoes?  Wij hebben het allemaal ook voor de juiste onderhoudsmiddelen kunt u bij ons terecht. Een bezoekje aan onze showroom met tuinmeubelen is dan ook zeker de moeite waard. 

Makkelijke stapelstoelen en gekleurde bistrosets, kortom genoeg keuze om zomers lang te genieten. Natuurlijk ook een uitgekiende sortering tuinmeubelkussens, van eenvoudig tot zeer behaaglijk maar ook mooie parasols, afdekhoezen en onderhoudsproducten

Vele mensen in Beneden Leeuwen en omstreken ,maar ook in de omgeving van Tiel en Beuningen hebben wij blij mogen maken met de mooiste tuinmeubelen. Wilt u graag een advies of gewoon een keertje komen kijken? We zien u graag op de Zandstraat 149 in Beneden Leeuwen. Voor vragen over onze tuinmeubelen kunt u contact opnemen met 0487-595821.


Tuinmeubelen kopen Noach   Tuinmeubelen kopen Tierra      Tuintafels kopen Studio 20   aerocover kopen   Tuinmeubelen Hartman kopen