Parasols

Parasols zijn ideaal in de zomer om een schaduwrijke plek in de tuin te creëren. Wilt u heerlijk dineren in de tuin zonder last te hebben van de zon? Dan is een parasol aanschaffen de beste keuze. Bij GroenRijk Bergambacht heeft u keuze uit verschillende soorten parasols met zo hun eigen voordelen. Kom langs op de afdeling tuinmeubelen en bekijk ons complete assortiment parasols. In ons assortiment vindt u onder de volgende producten:

  • Stokparasol
  • Zweefparasol
  • Accessoires voor parasols
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 70 producten

Stokparasol kopen 

De traditionele stokparasol biedt de perfecte bescherming tegen de zon tijdens een warme middag. Een stokparasol kunt u gemakkelijk verplaatsen en zo bent u dus ontzettend flexibel. De stokparasol is een simpele, maar betrouwbare parasol die te koop is in veel verschillende kleuren. GroenRijk Beneden Leeuwen verkoopt stokparasols van 2,5 meter tot 4 meter in doorsnede. Een stokparasol kopen doet u natuurlijk bij GroenRijk Beneden Leeuwen.

Zweefparasol kopen

Een zweefparasol is de luxere versie van een stokparasol. Een zweefparasol heeft geen voet in het midden van de parasol, maar aan de zijkant. Dit zorgt ervoor dat u meer ruimte heeft onder de parasol en deze parasol staat dan ook nooit in de weg. Een zweefparasol kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen kan van 3 meter, 3,6 meter en 3x3 meter. Wij verkopen zweefparasols in de kleuren antraciet en taupe. De zweefparasols in ons assortiment zijn voorzien vaan een donkergrijs frame met een Olifin doek die verwijderd kan worden. Het schoonmaken van de parasol verloopt zo ontzettend eenvoudig!

parasol-kopen

Accessoires voor de parasol

Naast parasols zelf bent u ook van harte welkom bij GroenRijk Beneden Leeuwen voor accessoires. In ons assortiment vindt u verschillende hoezen voor de parasol om deze te beschermen en ook parasolvoeten! De voeten voor de parasol worden verkocht van 25 tot 90 kilo. 

Parasol kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Kom gerust vrijblijvend langs in onze winkel in Beneden Leeuwen gelegen nabij Druten of bekijk online ons assortiment. Vraag in de winkel over de eventuele mogelijkheid voor GRATIS bezorgen van onder andere de zweefparasols (alleen mogelijk in de regio*). Wij hopen u snel terug te zien in ons tuincentrum!

Koop nu uw nieuwe parasol