Tuinbanken

Ontspannen in de zon, de krant lezen, of een kopje koffie drinken in de ochtend; met een comfortabele tuinbank kun je optimaal genieten van jouw voortuin, balkon, of terras. In onze webshop vind je verschillende soorten en maten tuinbanken, van hoogwaardige kwaliteit. Bekijk hieronder het productaanbod en vind een ideale tuinbank die je gemakkelijk online bestelt in de webshop.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 17 van 17 producten

Tuinbanken in verschillende soorten en maten

Het juiste formaat van de tuinbank hangt af van het aantal mensen dat je hierop wilt laten zitten. Er zijn verschillende formaten verkrijgbaar, van 2-zits tot 4-zits of grotere loungebanken die tot 8-zits gaan. Naast het aantal personen, is natuurlijk ook de beschikbare ruimte van belang om na te gaan bij deze keuze. De afmetingen van de tuinbanken zijn op de productpagina te raadplegen, om een goede afweging te kunnen maken. 

Een loungebank of een tuinbank bestellen

Een loungebank en een tuinbank kunnen bijdragen aan veel comfort in de tuin. Het ene model nodigt direct uit om lekker te ontspannen, waar het andere model een iets actievere zithouding vereist. De volgende factoren spelen vaak mee bij het kiezen voor een tuinbank of een loungebank:

  • Een loungebank heeft vaak kussens die inbegrepen zijn
  • Bij een tuinbank kun je zelf eventueel kussens uitkiezen en deze afwisselen
  • Een loungebank is goed af te stemmen met andere lounge meubelen
  • Een tuinbank geeft een meer klassieke uitstraling in de tuin
  • Een loungebank geeft een moderne uitstraling 

Wat mee speelt in de afweging, is de vraag of je graag uitgebreid wilt zonnen, of liever een kort moment buiten wilt zitten. Om echt in de zon te kunnen loungen, is een loungebank een passend model, waar een tuinbank zonder kussens zich beter dient voor wat kortere momenten.

Tuinbank van Lesli Living bestellen

Lesli Living kenmerkt zich door een stijlvolle uitstraling en een goede prijs-kwaliteit verhouding. De tuinmeubelen van Lesli Living zijn dan ook goed met elkaar te combineren tot een stijlvolle set of een volledig ingericht terras naar keuze. 

Tuinbanken van Tierra Outdoor bestellen

Het merk Tierra Outdoor combineert innovatie met een verfijnde stijl, voor een eerlijke prijs. Dat is te zien in de ontwerpen die zij creëren waarin comfort en stijl samen komen. Op een TIerra Outdoor loungebank kun je uren ontspannen en daarnaast is het een stijlvolle toevoeging aan jouw tuin of balkon. Wil je meer over dit merk weten, of zien hoe je deze designs kunt afstemmen op andere tuinmeubelen? Dan ben je natuurlijk van harte welkom in onze winkel, zodat je kunt proberen hoe de verschillende meubelen zitten én hoe deze met elkaar combineren. Uiteraard helpen we je graag als je hier vragen over hebt. 

Test het comfort van de tuinbank in onze winkel

Natuurlijk wil je weten of de tuinbank daadwerkelijk comfortabel is. Je bent dan ook van harte welkom in onze winkel om de tuinbank in het echt te bekijken en eens te ervaren of deze comfortabel zit. Daarnaast kun je meteen de rest van onze tuinmeubelen bekijken, om zelf de meest stijlvolle combinaties samen te stellen.