Tuinplanten

Bent u opzoek naar tuinplanten in de omgeving van Tiel, Beuningen of Nijmegen? Dan bent u bij GroenRijk Beneden Leeuwen aan het juiste adres. Planten zorgen voor een goede sfeer in uw tuin, een explosie van heerlijke geuren en diverse kleuren. Het is het beste om in het voorjaar te beginnen met het onderhoud van uw tuin en daarbij ook het planten van nieuwe tuinplanten. Zo zorgt u er voor dat u optimaal van uw tuin kunt genieten!

Ons assortiment tuinplanten

In ons tuincentrum hebben we een wisselende voorraad tuinplanten maar er is altijd geruime keuze. Alvorens ons tuincentrum te bezoeken kunt u het beste kijken op welke plek in de tuin u graag wilt planten, is er veel zon, schaduw of wind? Dit is belangrijk om te weten wanneer u een keuze maakt! Ons assortiment bestaat uit: éénjarige planten, vast planten, bomen, heesters en coniferen, bloembollen en zaden, rozen en klimplanten

Vaste planten kopen bij Groen Rijk Beneden Leeuwen

Wij proberen het voor u als consument zo gemakkelijk mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo zijn er  schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Op het plantetiket staat vaak de hoogte aangegeven hoewel dat ook afhangt van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt. Eénjarige perkplanten zijn goed te combineren met vaste planten. Kuipplanten zoals tibouchina, hibiscus, fuchsia, abutilon en lantana zijn niet winterhard en moeten in het najaar naar binnen. Een vorstvrije ruimte is dan vaak al voldoende. Komt u er niet uit of wilt u meer weten, wij geven u graag advies.

Klik hier voor onze openingstijden en contactgegevens