Vaste planten

Als je op zoek bent naar mooie en duurzame planten voor in je tuin, dan zijn vaste planten een uitstekende keuze. Vaste planten zijn planten die elk jaar terugkomen en steeds groter en mooier worden. Bij GroenRijk Beneden Leeuwen hebben we een uitgebreide collectie vaste planten die geschikt zijn voor verschillende soorten tuinen en tuinstijlen. Je vindt deze zowel in onze webshop als op onze tuinplanten afdeling in de winkel. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 312 producten

Een vaste basis met vaste planten

Een van de voordelen van vaste planten is dat ze relatief weinig onderhoud nodig hebben. De meeste vaste planten hebben genoeg aan een jaarlijkse snoeibeurt en wat bemesting. Daarnaast zijn vaste planten duurzaam omdat ze elk jaar opnieuw bloeien en groeien, waardoor je jarenlang plezier hebt van je investering. Bij GroenRijk Beneden Leeuwen hebben we vaste planten in verschillende kleuren, vormen en maten. Zo hebben we bijvoorbeeld de klassieke pioenroos, die bekend staat om zijn grote en geurige bloemen in verschillende kleuren, zoals rood, wit, roze en geel. Een andere populaire vaste plant is de hortensia, die vooral bekend staat om zijn grote bloemen in tinten van roze, blauw en wit. Naast deze klassieke vaste planten hebben we ook meer bijzondere soorten in ons assortiment, zoals de duizendknoop. Deze plant heeft kleine, witte bloemetjes en is vooral geschikt voor een wat wildere tuinstijl. Ook hebben we de Echinacea, ook wel zonnehoed genoemd, die prachtige bloemen heeft in verschillende kleuren, zoals roze, oranje en geel.

Vaste planten op het balkon of terras

Bij GroenRijk Beneden Leeuwen hebben we niet alleen vaste planten die geschikt zijn voor in de border, maar ook voor in potten op het terras of balkon. Zo hebben we bijvoorbeeld de lavendel, die niet alleen lekker ruikt, maar ook een prachtige paarse kleur heeft. Ook hebben we de campanula, ook wel bekend als de klokjesbloem, die geschikt is voor in zowel de border als in potten. Als je op zoek bent naar vaste planten die geschikt zijn voor een specifieke plek in je tuin, dan kunnen onze ervaren medewerkers je adviseren over de juiste keuze. Zo hebben we vaste planten die geschikt zijn voor zowel een zonnige als schaduwrijke plek, maar ook voor een vochtige of droge grond. Bij GroenRijk Beneden Leeuwen vinden we het belangrijk dat onze vaste planten van hoge kwaliteit zijn. Daarom werken we alleen met gerenommeerde kwekers en zorgen we ervoor dat onze planten goed verzorgd worden voordat ze bij ons in de winkel komen te staan. Ook geven we graag advies over hoe je het beste voor je vaste planten kunt zorgen, zodat je er jarenlang plezier van hebt.

Vaste planten online bestellen

Kortom, bij GroenRijk Beneden Leeuwen vind je een uitgebreide collectie vaste planten die geschikt zijn voor verschillende tuinstijlen en -plekken. Onze ervaren medewerkers staan klaar om je te voorzien van een persoonlijk advies. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of bezoek onze winkel voor een persoonlijk advies. Bekijk naast onze vaste planten ook onze overige tuinplanten in het online assortiment!