Moestuin

Groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin zijn natuurlijk het allerlekkerst! Bij GroenRijk Beneden Leeuwen helpen we je graag op weg om jouw eigen moestuin te starten. Zo kun je zaden, planten en fruitstruiken bij ons vinden waarmee je direct aan de slag kunt in de tuin. Voordat je het weet geniet je van heerlijke groenten en fruit uit het seizoen. Bekijk hieronder het assortiment om jouw eigen moestuin mee te starten! Wil je beginnen met jouw eerste moestuinplanten, of heb je al een moestuin die je graag wilt uitbreiden? Je vindt bij ons de benodigdheden voor het planten en verzorgen van jouw moestuin. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 142 producten

Moestuinzaden bestellen in Beneden Leeuwen

Als je een moestuin wilt beginnen kun je bij ons alle zaden en gereedschappen vinden die je nodig hebt. Ook op het gebied van grond- en meststoffen kun je bij ons terecht. Je vindt bij ons zaden voor bijvoorbeeld:

 • Aardbeien
 • Courgette
 • Tomaten
 • Slasoorten
 • Wortels

Er zijn ook mogelijkheden om moestuinplanten te kopen, zoals:

 • Munt
 • Rozemarijn
 • Basilicum

Ook kun je denken aan struiken, zoals:

 • Bessenstruiken
 • Druivenstruiken
 • Bramenstruiken

Moestuinzaden online bestellen is ook mogelijk in onze webshop, waar u verschillende artikelen vindt om uw moestuin te planten en onderhouden. Ook tuingereedschap en bewatering kunt u online bestellen in onze webshop. Met deze grote diversiteit kun je genieten van verschillende groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin, geheel naar eigen voorkeuren.

Moestuin artikelen GroenRijk Beneden LeeuwenAlle benodigdheden voor de moestuin in Beneden Leeuwen

Naast de zaden, planten, en struiken, vind je bij ons ook alle andere benodigdheden om de moestuin te onderhouden. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan gereedschap, zoals handgereedschap, snoeigereedschap en bewatering. Een gezonde moestuin begint bij een gezonde bodem. Om hier optimaal aan bij te dragen kun je ook de juiste meststoffen vinden in ons assortiment. Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen om de moestuin zo goed mogelijk te onderhouden? Aarzel dan niet om onze medewerkers om advies te vragen, we helpen je graag. 

Moestuin tips en inspiratie van GroenRijk Beneden Leeuwen

Als je meer inspiratie wilt opdoen voor de moestuin, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt op onze website verschillende blogs over moestuinieren, waar je veel tips uit kunt halen. Daarnaast kun je je laten inspireren in onze winkel, waar je alle benodigdheden vindt voor een gezonde moestuin. Of je nu gaat beginnen met een paar kruidenplantjes, of juist aan het uitbreiden bent; je bent bij GroenRijk Beneden Leeuwen aan het juiste adres! 

Meer informatie? Bezoek GroenRijk Beneden Leeuwen

Je bent van harte welkom in onze winkel voor meer informatie en inspiratie. Voordat je het weet geniet je van de lekkerste smaken uit eigen tuin en wil je niet meer anders. Verse kruiden door een zelfgemaakt gerecht, een heerlijke jam van zelfgekweekte aardbeien, of een heerlijke salade met sla uit eigen tuin; moestuinieren is erg dankbaar werk als je de smaken proeft van de zelfgekweekte planten. Voor tips,  meer informatie en het volledige assortiment ben je van harte welkom in ons tuincentrum. Graag tot ziens bij GroenRijk Beneden Leeuwen!