Gazon

Bent u opzoek naar graszoden of graszaden voor een mooi gazon in de omgeving van Beneden Leeuwen, Tiel, Beuningen of Nijmegen? Koop dan bijvoorbeeld graszoden. Dit is de ideale oplossing om super snel een gazon aan te leggen. Wilt u een gazon waar de kinderen op kunnen stoeien en spelen? Dan moet u voor speelgazon kiezen. Een gazon kan worden ingezaaid, maar voor een snel resultaat bestelt u complete graszoden. Laat u ons goed informeren over de juiste grasmaaimachine die past bij uw tuin en gazon.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 53 producten

Gazon onderhoud

Het is zeker aan te raden om eens per week het gazon te maaien. Hiermee voorkomt men onkruidvorming en grasziektes. Daarnaast is het van belang het gazon te besproeien met water. Let op, want te weinig water is niet goed, maar te veel water ook zeker niet. U dient het gazon te bestrooien met kalk en regelmatig te bemesten. In het voorjaar moeten de mossen en het onkruid worden verwijderd uit het gazon. Hiervoor hebben wij de producten van Ecostyle en Pokon in ons assortiment. Vraag gerust eens aan één van de medewerkers van GroenRijk Beneden Leeuwen om tips en advies over het onderhouden van uw gazon.

Graszoden kopen - Wij kunnen weer graszoden leveren vanaf voorjaar 2024

Bij GroenRijk Beneden Leeuwen krijgt u gras van het juiste mengsel en en hele goede kwaliteit. De grasrollen zijn makkelijk te leggen en u kunt de grasmatten zelf ons tuincentrum afhalen. Tevens kunnen wij de graszoden ook bij u laten bezorgen, tegen een geringe vergoeding. Bij GroenRijk Beneden Leeuwen vindt u ook gazon gerelateerde producten, zoals onder andere grasmaaiers, grasscharen, grastrimmers, verticuteermachines en strooiwagens.

Voor een mooi gazon kunt u terecht bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

Graszoden bestellen

Graszoden zijn de ideale oplossing voor de particulier om gemakkelijk een gazon aan te leggen. U krijgt gras van het juiste mengsel en een uitmuntende kwaliteit. De grasmatten zijn makkelijk te hanteren en zelf bij GroenRijk Beneden Leeuwen af te halen. Voor een geringe vergoeding kunnen wij ook bij u bezorgen. Bij ons kunt u speelgras bestellen in rollen van 1m² (40cm breed en 250cm lang) Bij het bestellen moet u rekening houden met 5% snij verlies. Wilt u een gazon met veel rondingen? Dan moet u rekening houden met 10% snij verlies.

Speelgazon A-kwaliteit (afmeting 250x40cm)
Prijs € 4,50 per m2

Bij bestelling van 120 m2 en meer prijs 4,00 per m2

Bestellen van graszoden - Wij kunnen weer graszoden leveren vanaf voorjaar 2024

U kunt bij GroenRijk Beneden Leeuwen gemakkelijk graszoden bestellen. Hieronder kunt u het contactformulier invullen voor uw bestellen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Houd bij het bestellen rekening met de volgende aandachtspunten:

  • Graszoden zijn alleen te leveren op bestelling.
  • Bestellen kan tot dinsdag 18.00 uur.
  • Afhalen vrijdag of zaterdag.
  • Bezorging is mogelijk op vrijdag. Bezorging alleen vanaf 60 m2 - bezorgkosten 55,00 (Graszoden worden naast de auto gelost).