Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Koopzondag Nijmegen

Gezellig winkelen in Nijmegen op koopzondag? Kom langs bij GroenRijk Beneden Leeuwen. Wij zijn verschillende koopzondagen geopend welke u op onze website terug vindt. Op slechts enkele minuten afstand van Nijmegen vindt u ons tuincentrum met een ruim assortiment aan bloemen en planten, Weber bbq's, tuinmeubelen, elho bloempotten, tuingereedschap en meer. 

Sfeer in huis en tuin

Onze winkel is in verschillende afdelingen ingedeeld. BuitenRijk, BinnenRijk, SfeerRijk, WaterRijk en kerstartikelen. Op onze afdeling BuitenRijk vindt u alles voor uw tuin of balkon, waaronder planten, potterie en leuke accessoires. De afdeling BinnenRijk neemt u mee naar de wereld van mooie binnenplanten en een groot assortiment aan potten.

Koopzondag in Nijmegen

Inspiratie nodig om meer sfeer in uw huis of tuin aan te brengen? Wandel dan door naar de afdeling SfeerRijk, voor prachtig vazen, kandelaars, kussentjes en nog veel meer styling artikelen. De vijver liefhebber kan terecht op de afdeling WaterRijk, voor alles op het gebied van vissen, waterplanten en pompen. Wij hebben geregeld koopzondagen en zijn gevestigd op enkele minuten afstand van Nijmegen.

Woont u in Beneden Leeuwen, Tiel, Nijmegen, Beuningen, Druten, Lienden of ergens anders in Gelderland? Kom op één van de koopzondagen langs in ons complete tuincentrum en laat u inspireren! 

Wat te doen op de koopzondag in Nijmegen? Kom naar ons tuincentrum in Beneden Leeuwen voor een gezellig uitje. Ons hele team heet u van harte welkom! 

GroenRijk Beneden Leeuwen