Kerst

In de aanloop voor kerst hebben wij ons tuincentrum omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt bij GroenRijk Beneden Leeuwen genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven! Wij hebben een grote keus kunstkerstbomen van de merken Black Box en Royal Christmas. Van het merk Efteling (Luville), Lemax & My Village hebben wij een grote collectie kersthuisjes en aanverwante accessoires. Kom kijken naar onze presentatie's om ideeën op te doen voor thuis. Ook voor de mensen met weinig ruimte voor een kerstdorp op te bouwen hebben wij ideeën of kant en klare oplossingen.

Kerstshow met diverse soorten kerstartikelen

Om uw huis te verlichten of de kerstboom te versieren met kerstverlichting hebben wij een zeer groot assortiment met verlichting voor binnen en buiten. Wij zijn dealer van het merk Luca connect XP, Lucca connet 24, Luca connect Promo en Coenbakker. Onze adviseurs staan klaar om u het nodige te informeren indien u dit wenst. Ook om u kerstboom aan te kleden of u huis sfeervol in te richten bent u bij ons op het juiste adres. Onze medewerkers staan klaar voor om u vrijblijvend te adviseren. Kom langs om u te laten inspireren door onze kerstshow. Bij ons vindt u eigenlijk alles voor de kerst:

Kerst bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

De kersttrends van 2019

Kerst is een belangrijke periode in het jaar. Daarom zijn er ook elk jaar leuke trends te spotten als het gaat om de kerst. Wat zien we dit jaar als het gaat om de stijlen en kleuren voor de kerstdagen? U kunt dit jaar de natuur in huis brengen door diverse soorten houten decoratie te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld dieren, zoals eekhoorntjes of herten. Daarnaast zien we ook dit jaar weer de klassieke trend met kleuren als rood, groen en goud. Dit is een kleurencombinatie die elk jaar terugkomt en eigenlijk ook elk jaar gewoon kan. Wilt u het dit jaar compleet anders aanpakken? Ga dan voor een hippe kerst stijl met bijvoorbeeld zachtroze flamingo's en versiering in de vorm van ijsjes. Bij deze laatste trend kunnen natuurlijk glitters en glimmende kleuren niet ontbreken. Wilt u al deze kleuren en trends in het echt bekijken? Kom dan langs bij GroenRijk Beneden Leeuwen en laat u verrassen door onze kerstshow.

Kerst bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

Kerst artikelen kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

Bent u dus op zoek naar een kerstboom, kunstkerstboom of kerstversiering? Dan bent u bij GroenRijk Beneden Leeuwen zeker op het goede adres. Wij hebben elk jaar een prachtige kerstshow voor uw opgebouwd waar u alles kunt vinden voor de kerstdagen. U bent u dus bij ons van harte welkom en kom in die gezellige kerstsfeer. Bekijk snel onze openingstijden, plan hieronder uw route naar ons tuincentrum en dan hopen we u snel te zien bij GroenRijk Beneden Leeuwen!

Lees hier meer over onze kunstkerstbomen!