Kunstkerstbomen

Ook dit jaar kun je weer rekenen op verschillende soorten en maten kunstkerstbomen bij GroenRijk Beneden Leeuwen. Wij hebben weer een divers aanbod op onze kerstafdeling. Zo vind je bij ons kunstkerstbomen in diverse soorten en maten, inclusief verlichting, of exclusief verlichting. Wij hebben o.a. kunstkerstbomen van de merken Royal Christmas en Blackbox.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
Geen producten gevonden

Kunst kerstbomen kopen in de regio Nijmegen

Geen zin in gedoe met het gesleep van een echte kerstboom in jouw auto? Of heb je een hekel aan de uitgevallen dennennaalden in huis? Dan heeft tuincentrum GroenRijk Beneden Leeuwen gelukkig een goed en betaalbaar alternatief: de kunstkerstboom! Tegenwoordig zijn kunstkerstbomen niet meer van echt te onderscheiden en zijn ze er in verschillende soorten en maten. Kunstkerstbomen zijn er zelf met of zonder kluit. Een kunstkerstboom geeft je veel gemak en toch creëer je die perfecte kerstsfeer in huis. Dat klinkt goed toch? Er zijn verschillende maten, variërend van grotere kunstkerstbomen tot aan mini kunstkerstbomen.

Een kunst kerstboom kopen in West Maas en Waal

Een kunstkerstboom is vaak mooi van vorm en wordt steeds populairder. Het materiaal van de kunstkerstboom is zo dat het net lijkt of je een echte kerstboom in huis heeft staan. Tegenwoordig zijn er kunstkerstbomen waar de lichtjes zelfs al in verwerkt zijn. Handig toch? Kunstkerstbomen zijn vrijwel onderhoudsvrij. Met een kunstkerstboom heb je natuurlijk geen last van uitgevallen naalden. Een kunstkerstboom is misschien een wat duurdere aankoop, maar op langer termijn is een kunstkerstboom wel goedkoper. Wanneer je bij ons een kunstkerstboom koopt, krijg je er altijd een stevige doos bij om de boom na de feestdagen gemakkelijk op te ruimen. Ons tuincentrum in de buurt van Tiel en Nijmegen heeft ook deze soort kunstkerstbomen in het assortiment. Wanneer je de kunstkerstboom heeft opgezet, kun je deze mooi gaan versieren met bijvoorbeeld kerstballen, kerstslingers, een kerstpiek en kersthangers. Alles om jouw kunstkerstboom zo mooi en sfeervol te maken. De laatste kersttrends en stijlen vind je uiteraard in ons tuincentrum. Met een kunstkerstboom kun je jarenlang genieten van een onbezorgde kerst met een prachtige boom. Laat de feestdagen maar komen!Kunstkerstbomen GroenRijk Beneden Leeuwen

Verschillende merken kunstkerstbomen

Ons tuincentrum GroenRijk Beneden Leeuwen verkoopt verschillende merken kunstkerstbomen, zoals Royal Christmas, Black Box en Triumph tree. Het assortiment van Triumph Tree is erg breed: kleine kunstkerstbomen, brede kunstkerstbomen, lange kunstkerstbomen, noem het maar op. Maar wat dacht je van witte kunstkerstbomen, groene kunstkerstbomen met een dun laagje kunstsneeuw, kleine tafelmodel kunstkerstbomen of plafond kunstkerstbomen. Er is dus keuze genoeg en voor ieder wat wils. De kunstkerstbomen van Triumph Tree hebben veel voordelen en die hebben we even voor je op een rijtje gezet:

  • Minimaal 5 jaar garantie
  • Goede kwaliteit
  • Eenvoudig op te zetten en in model te brengen
  • Brandvertragend
  • Duurzaam
  • Tijdloze modellen
  • En natuurlijk… geen naalduitval!

Bij de kunstkerstboom zit altijd een duidelijke beschrijving hoe je de boom gemakkelijk in elkaar kunt zetten. Zijn de feestdagen voorbij? Dan kan de kunstkerstboom gemakkelijk weer opgeruimd worden en bewaard blijven in de doos.

Kunstkerstboom online bestellen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Wil je je eens laten inspireren door onze kunstkerstbomen? Kom gerust een keer langs. Dan kun je meteen een kijkje nemen bij de rest van onze kerstafdeling met onder andere kerstverlichting, kerstversiering, de echte kerstbomen en kersthuisjes van zowel Lemax als Luville. Tijdens de periode voor de feestdagen zijn wij ook op zondag extra open. Welke zondagen precies? Bekijk hier openingstijden van GroenRijk Beneden Leeuwen, plan hieronder jouw route naar het tuincentrum en dan zien we je graag in ons tuincentrum!