Kerstbomen

Zonder kerstboom Is kerst dit jaar niet compleet. Daarom ben je vanaf 23 november 2023 weer van harte welkom bij GroenRijk Beneden Leeuwen voor een mooie echte kerstboom! We helpen je graag om de kerstboom te kiezen die precies aansluit bij jouw wensen. Laat ons dus gerust weten wat je voorkeuren zijn qua vorm, hoogte en breedte van de boom, dan helpen we je graag verder! Niets is leuker dan een boom uitkiezen die de show steelt bij jou in de woonkamer! Uiteraard kun je op onze kerstshow ook weer veel inspiratie opdoen voor de versiering van de boom. Kom je binnenkort een kijkje nemen op onze kerstshow?

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
Geen producten gevonden

Kerstboom kopen Beneden Leeuwen

Wat is een goede eyecatcher met de feestdagen? Een echte kerstboom natuurlijk! Er gaat niets boven de frisse geur van dennennaalden en dat brengt natuurlijk die echte gezellige kerstsfeer met zich mee. In ons tuincentrum GroenRijk Beneden Leeuwen kun je terecht voor prachtige groene kerstbomen in allerlei soorten en maten. Heb je de voorkeur voor een kerstboom met of zonder kluit? De medewerkers van ons tuincentrum helpen je graag om de perfecte boom uit te zoeken. Dan kan de kerst voorbereiding écht beginnen bij jou in huis!

Kerstbomen kopen Beneden Leeuwen

Een kerstboom uitkiezen in de regio Nijmegen

Kerstbomen zijn naaldbomen die traditioneel rond Kerstmis in huis worden gehaald en bijvoorbeeld worden versierd met kaartjes, kerstballen, slingers en engelenhaar. Daarnaast kan de kerstboom natuurlijk ook versierd worden met decoratieve figuren, zoals engelen, rendieren en sneeuwpoppen. Kerstbomen zijn een belangrijke sfeermaker in huis tijdens de koude, donkere winterdagen. Bij ons tuincentrum in de buurt van Nijmegen en Tiel vind je rond de feestdagen een ruim assortiment aan kerstbomen, maar natuurlijk ook de bijbehorende kerstversiering en kerstverlichting. Er zijn vele soorten kerstbomen, maar de meest bekende kerstbomen zijn natuurlijk:

  • Fijnspar: Deze kerstboom is vooral bekend om zijn echte dennennaalden geur. Het is een perfecte kerstboom voor grotere versiering. De Fijnspar is aan de onderkant namelijk wat breder dan aan de bovenkant.
  • Nordmann-spar: Glanzende groene dennennaalden; dat is waar de Nordmann-spar om bekend staat. Het is een wat bredere kerstboom qua omvang. Dit komt omdat de kerstboom wat meer lagen heeft.
  • Blauwspar: Waar komt de naam Blauwspar vandaan? Dit komt van het feit dat deze kerstboom een blauw/grijze gloed heeft. Ook deze kerstboom is geschikt om grotere versiering in op te hangen. Er zit namelijk wat meer ruimte tussen de takken.

Wil je weten welke kerstboom het beste bij je past? Dan kunt het best bij ons langskomen in ons tuincentrum. Onze medewerkers kunnen je advies geven en helpen je graag.

Onderhoud van onze kwaliteitskerstbomen

Het moment waarop kerstbomen worden opgetuigd verschilt van streek tot streek en van religie tot religie. In Nederland geldt de ongeschreven regel dat kerstbomen pas na Sinterklaas mogen worden aangebracht. Maar als je eerder een kerstboom wilt, kan dat natuurlijk ook. Alle kerstbomen uit ons assortiment zijn van de hoogste kwaliteit. Overigens is het onderhoud van de kerstbomen erg belangrijk. Je wilt zo lang mogelijk kunnen genieten van een groene kerstboom, toch? Het is belangrijk dat je de kerstboom regelmatig water geeft. Let op dat de kerstboom niet uitdroogt. Zet de kerstboom daarom niet dicht bij een verwarming of andere warmtebron. Anders worden de naalden snel bruin en vallen ze uit. Dat is zonde! Onze medewerkers kunnen je altijd nog meer advies en tips geven hoe je het beste de kerstboom kunt onderhouden.

Kerstbomen kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Je bent van harte welkom in ons tuincentrum GroenRijk Beneden Leeuwen om op zoek te gaan naar dé perfecte kerstboom voor u. Kom je uit de buurt van Nijmegen, Tiel of Beuningen? Dan is ons tuincentrum ook voor jou prima te bereiken. Wist je dat je ook op koopzondagen kun bij ons terecht kunt? Bekijk hier al onze openingstijden, plan hieronder jouw route naar het tuincentrum en dan zien we zien we je hopelijk snel in ons tuincentrum.