Kerst sale

Onze kerst sale is in gegaan! Dat betekent dat je deze laatste dagen voor de kerst nog prachtige kerstdecoratie en kerstverlichting bij ons vindt met flinke kortingen tot maar liefst 40%. Bezoek onze kerstshow voor de actuele actieprijzen.

Kersthuisjes

Ook dit jaar vind je weer veel verschillende soorten kersthuisjes bij GroenRijk Beneden Leeuwen! Je kunt bij ons terecht voor de Lemax collectie én de Efteling collectie. Je kunt jouw kerstdorp weer volledig uitbreiden naar keuze en volledig jouw creativiteit de vrije loop laten. Op onze kerstshow vind je flink veel inspiratie. Of je nu al een kerstdorp hebt en deze wilt uitbreiden, of dit jaar een nieuw kerstdorp gaat beginnen: er zijn zo veel mogelijkheden en opties, waar je altijd weer je eigen draai aan kunt geven. Van bewegende elementen en verlichting tot aan de kleinste details; je geeft jouw kerstdorp vorm zoals jij dat wilt. Bij GroenRijk Beneden leeuwen vind je alle benodigdheden voor jouw kerstdorp! Bekijk en bestel de kersthuisjes hieronder, of kom bij ons langs in Beneden Leeuwen om het volledige assortiment te bekijken op onze inspirerende kerstshow. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
Geen producten gevonden

Kersthuisjes online bestellen Beneden Leeuwen

Als je in de Regio West Maas en Waal en Druten op zoek bent naar kersthuisjes voor jouw kerstdorp, dan ben je bij GroenRijk Beneden Leeuwen aan het juiste adres. Je vindt bij ons verschillende artikelen om jouw kerstdorp samen te stellen, zoals Lemax kersthuisjes en de Efteling kersthuisjes. In onze webshop vind je de verschillende categorieën:

Wil je graag eerst inspiratie opdoen voordat je aan de slag gaat met het bouwen of uitbreiden van jouw kerstdorp? Dan vind je op onze kerstshow gegarandeerd veel nieuwe ideeën. Je dompelt je bij ons onder in een wereld van prachtige kerst schouwspellen en taferelen die in het kerstdorp worden weergegeven. Zo zie je allemaal verschillende mogelijkheden van de personages, de accessoires en de kersthuisjes. Alles komt voorbij in deze collectie: zowel rook en bewegende elementen als verlichting. Hiermee komt jouw kerstdorp ook écht tot leven!

Kersthuisjes online bestellen | GroenRijk Beneden Leeuwen

Lemax kersthuisjes online bestellen

De collectie van Lemax wordt ieder jaar weer uitgebreid met verrassende elementen. Er zijn weer nieuwe thema's die terugkomen en er komen nieuwe kersthuisjes en figuren bij. Zo kun je ieder jaar weer zorgen voor verrassende elementen en blijven bouwen aan jouw kerstdorp. De Lemax thema's zijn onder andere verdeeld in de Victoriaanse stijl en het traditionele kerst dorp van de kerstman. Namen zoals Caddington Village, Santa's Wonderland, Harvest Crossing en Spooky Town zijn je vast niet vreemd als echte Lemax liefhebber. Deze thema's vormen vaak de basis voor de kersthuisjes die je uitkiest, maar daarna komt het dorp pas écht tot leven wanneer je kiest voor figuren, bewegende elementen en de details zoals straatverlichting of andere straat elementen.

Luville Efteling kersthuisjes en Lemax collectie 2022 online bestellen

Als je op zoek bent naar de Efteling collectie van Luville, of de Lemax collectie van dit jaar, dan kun je deze gemakkelijk en snel online bestellen in onze webshop. Wil je graag eerst bekijken hoe de collectie er uit ziet, of welke combinaties je hiermee kunt maken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom op onze kerstshow, waar je gegarandeerd inspiratie op doet voor jouw eigen unieke kerstdorp!