Kerstartikelen

In de aanloop voor kerst hebben wij ons tuincentrum omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs. U kunt genieten van de gezelligheid en inspiratie opdoen voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom, kerstverlichting, kerstversiering of kerstcadeaus? Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven!

Wij hebben een grote keus Kunstkerstbomen van de merken Black Box en Royal Christmas.

Van het merk Efteling (Luville), Lemax & My Village hebben wij een grote collectie Huisjes en aanverwante accesoires. Kom kijken naar onze presentatie's om ideeën op te doen voor thuis. Ook voor de mensen met weinig ruimte voor een dorp op te bouwen hebben wij ideeën of kant en klare oplossingen.

Om uw huis te verlichten of de kerstboom te verlichten hebben een zeer groot assortiment kerst verlichting voor binnen en buiten. Wij zijn dealer van het merk Luca connect XP, Lucca connet 24, Luca connect Promo en Coenbakker.Onze adviseurs staan klaar om u zo nodige te informeren indien u dit wenst.

Ook om u kerstboom aan te kleden of u huis sfeervol in te richten bent u bij ons op het juiste adres. Onze medewerkers staan klaar voor om u vrijblijvend te adviseren.Kom langs om u te laten inspireren door onze Kerstshow.

Tot ziens in ons tuincentrum !

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment