Vandaag geopend van 09:30 t/m 18:00

Dit blok laten staan! Bevat een lijntje om de header op te delen.

Tuinmeubelen Beuningen

Tuinmeubelen kopenTuinmeubelen kopen in Beuningen? Stap eens binnen bij GroenRijk Beneden Leeuwen en laat u inspireren door ons ruime assortiment tuinmeubelen. GroenRijk Beneden Leeuwen is al jaren dé specialist op het gebied van tuinmeubelen in Beuningen en omgeving Gelderland

Stijlvol comfort

Niets is zo heerlijk als tijdens de zomermaanden de hele avond in de tuin genieten van het zonnetje en een goed boek. Uiteraard wilt u dan wel zo comfortabel mogelijk zitten, zonder in te leveren op de ‘looks’. Wij hebben een uitgebreid assortiment tuinmeubelen in ons filiaal nabij Beuningen, voor elk wat wils! Bij ons vindt u genoeg inspiratie op het gebied van tuinmeubelen, maar ook voor andere tuinaccessoires bent u bij ons aan het juiste adres.

Ruim assortiment tuinmeubelen in Beuningen

Het assortiment van de tuinmeubel afdeling bestaat onder andere uit loungebanken, houten tuinmeubelen, tuinmeubelen met natuursteen en complete tuinsets. U kunt rekenen op producten van hoge kwaliteit tegen gunstige prijzen. Bekijk en probeer de laatste modellen, trends en kleuren rustig in onze showroom voor tuinmeubelen, nabij Beuningen. Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Voor vragen over ons assortiment tuinmeubelen kunt u contact opnemen via 0487-595821. Graag tot ziens!