Dierenwinkel

Op zoek naar een dierenwinkel? Kom dan eens langs bij GroenRijk Beneden Leeuwen. U vindt in ons complete tuincentrum namelijk ook een uitgebreide dierenafdeling. Hier koopt u alle benodigdheden voor uw lieve hond, kat, knaagdier, vogel of vis. Wij verkopen enkel topmerken, want alleen het beste is natuurlijk goed genoeg voor uw geliefde huisdier. Dus kom je uit de buurt van een van de volgende plaatsen? Klik dan verder en ontdek wat GroenRijk jou te bieden heeft!

Gratis advies bij onze dierenwinkel

Het komt nogal eens voor dat huisdieren niet goed worden verzorgd. Dit komt vaak doordat het houden van een huisdier van te voren wordt onderschat. De medewerkers van de dierenwinkel van GroenRijk willen dit voorkomen door goede voorlichting te geven over de aanschaf en verzorging van een huisdier. Laat u dus vooral adviseren in onze dierenwinkel.  Stel uzelf de juiste vragen, zodat u zeker weet dat een huisdier op dit moment in uw leven past en welk dier het meest geschikt zou zijn. Houdt er bijvoorbeeld rekening mee dat niet alle katten van knuffelen houden en dat honden ruimte nodig hebben, zodat ze hun energie kwijt kunnen. Niet iedere vis past in iedere vijver en oppervlakte vissen hebben bescherming tegen natuurlijke vijanden nodig. Voor dit soort adviezen kunt u terecht bij uw dierenwinkel.

Dierenwinkel

Wat biedt GroenRijk nog meer aan?

Naast alle dierbenodigdheden kun je bij ons terecht voor nog veel meer artikelen. Denk bijvoorbeeld aan:

En nog veel meer! Door al dat shoppen kunnen wij ons goed voorstellen dat je toe bent aan wat rust. Daarvoor hebben wij onze koffiehoek, waar je even tot rust kan komen voordat je doorgaat met het ontdekken van ons tuincentrum

Om uw beleving zo fijn mogelijk te maken, bieden wij ook nog gratis parkeren, een bezorgservice en natuurlijk toiletten aan. Twijfel niet langer en kom zelf een kijkje nemen in ons prachtige tuincentrum!

Bezoek ons tuincentrum