Tuinplanten

Tuinplanten online bestellen doe je in de webshop van GroenRijk Beneden Leeuwen. Diverse soorten tuinplanten uit ons tuincentrum GroenRijk Beneden Leeuwen vind je online in onze webshop. Wil je de tuin eens goed onder handen nemen, of eindelijk het terras aankleden met goed gevulde plantenpotten? Dan kun je in onze webshop terecht voor een gevarieerde aanbod aan tuinplanten. Voor verschillende tuinen en balkons zijn er diverse soorten tuinplanten. Om de juiste planten te vinden kun je gebruik maken van het productfilter links van deze pagina. Zo vind je meteen de planten die passen bij jouw wensen!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 756 producten

Online tuinplanten bestellen in Druten

Je vindt in ons assortiment tuinplanten onder andere:

Zo is er voor iedere tuin of balkon gevarieerd aanbod aan tuinplanten. Kies je voor een eigen groentetuin, of ga je liever voor de kleuren van eenjarige planten? Het kan allemaal met ons uitgebreide aanbod. Voor planten op pot vind je bij ons onder andere diverse soorten bloempotten waarmee je meteen stijlvolle combinaties kunt maken. Ook tuingereedschap, grond en bemesting en andere artikelen om jouw tuin of balkon te onderhouden en in een nieuw jasje te steken vind je in onze webshop. 

Vaste planten bestellen in Maas en Waal

Met vaste planten kun je een deel van jouw tuin voorzien van de planten en kleuren die de contouren aangeven. Daarnaast kun je bijvoorbeeld kiezen voor perkplanten of eenjarige planten met verschillende kleuren, maar de basis begint bij vaste planten. Daarom hebben wij een uitgebreide categorie met vaste planten, die zijn onderverdeeld op de belangrijkste eigenschappen van de plant:

  • Frisse lente bloeiers
  • Kleurige zomer bloeiers
  • Warme nazomer bloeiers
  • Stoere schaduw zoekers
  • Bijzondere bodembedekkers
  • Makkelijke krachtpatsers
  • Blije bijen
  • Vrolijke vlinders 

Zo kun je selecteren op plaats in de tuin, op eigenschappen en bloeiperiode én op extra's zoals bij- en vlinder vriendelijke tuinplanten. Hiermee kun je dan de grote lijnen van de tuin invullen. 

Tuinplanten bestellen in Druten

Naast vaste planten kun je bijvoorbeeld kiezen voor een plek in de tuin waar je groente, fruit en kruiden verbouwt. Kies je liever voor tuinieren in de hoogte? Dan is de categorie klimplanten wellicht iets voor jou! Wissel je graag af met kleuren in de tuin? Bekijk dan de categorie met eenjarige planten voor een mooie selectie met tuinplanten. 

Tuinplanten online bestellen Maas en Waal

Online tuinplanten bestellen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Bij GroenRijk Beneden Leeuwen kun je rekenen op de kwaliteit en service die je van ons tuincentrum gewend bent. Bij het bestellen van nieuwe tuinplanten kun je kiezen voor bezorging door onze eigen bezorgdienst of om deze op te halen in ons tuincentrum. Wij leveren de bestellingen in de gemeenste West Maas en Waal en Druten. Woon je buiten dit gebied en ben je niet in de gelegenheid om de bestelling op te halen in ons tuincentrum? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0487-595821 of door een mail te sturen naar info@benedenleeuwen.groenrijk.nl.