Tuinstoelen

Heerlijk genieten van de lange zomeravonden in een zeer comfortabele tuinstoel, wie wil dat nou niet? Of het ontbijt nuttigen in het zonnetje in de tuin of op het dakterras! Een goede tuinstoel is een echte musthave en zorgt ervoor dat u nog meer tijd zult willen spenderen in de tuin of op het balkon. Het assortiment tuinstoelen van GroenRijk Beneden Leeuwen is ruim en bestaat uit verschillende soorten, waaronder:

  • Houten tuinstoel
  • Wicker tuinstoel
  • Kunststof tuinstoel
  • Verstelbare tuinstoel
Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 67 producten

Welke soort tuinstoel is het best?

Er bestaan verschillende soorten tuinstoelen en iedere tuinstoel heeft zo zijn eigen voordelen. Een houten tuinstoel zorgt er namelijk voor dat de tuin of het balkon de natuurlijke uitstraling behoudt. Een nadeel is dat de houten tuinstoel wel wat verzorging eist. Een wicker tuinstoel is lichtgewicht, heeft weinig onderhoud nodig en kan tegen een stootje. Een nadeel is dat tuinstoelen van dit materiaal in bijna alle gevallen niet inklapbaar zijn. Kunststof tuinstoelen zijn gemakkelijk in onderhoud en blijven jaren goed. Een kunststof tuinstoel is vaak minder prijzig dan bijvoorbeeld een houten tuinstoel, maar wel zult u moeten overwegen dat de keuze minder milieuvriendelijk is. Om antwoord op de vraag te geven: u weet zelf precies welke tuinstoel het beste bij u past en dat is het belangrijkst! 

Tuinstoelen van verschillende merken

In ons assortiment vindt u onder andere tuinstoelen van de merken Noach Outdoor en Tierra Outdoor. Deze ruime collectie tuinstoelen staat bekend om de goede kwaliteit. Bent u op zoek naar een verstelbare tuinstoel van goede kwaliteit voor een leuke prijs? Kom dan naar GroenRijk Beneden Leeuwen en bekijk het complete assortiment tuinstoelen van Noach Outdoor en Tierra Outdoor. Ook voor tuintafels bent u bij GroenRijk Beneden Leeuwen op het juiste adres.

tuinstoelen-kopen-groenrijk-beneden-leeuwen

Tuinstoelen kopen bij Groenrijk Beneden Leeuwen

Tuinstoelen kopen doet u natuurlijk bij GroenRijk Beneden Leeuwen. Ons assortiment is ruim en de tuinstoelen zijn van goede kwaliteit. Wij weten bijna zeker dat er een passende tuinstoel voor in uw tuin tussen zit. Wij hopen u snel terug te zien bij ons tuincentrum en als u vragen heeft over ons assortiment tuinstoelen kunt u terecht bij één van de medewerkers in ons tuincentrum. Tot ziens! 

Bestel uw tuinstoel bij GroenRijk Beneden Leeuwen