Geur kaarsen

Geurkaarsen geven naast een heerlijke geur, ook een bepaalde sfeer in huis. Een frisse geur doet immers meteen denken aan een schoon, fris huis in de lente. Een kruidige geur brengt de warme sfeer van het najaar. Zo zijn er verschillende geurcombinaties die heerlijk zijn voor in huis. In het onderstaande overzicht vind je diverse geurkaarsen. Bekijk hieronder de verschillende geurkaarsen van GroenRijk Beneden Leeuwen en ontdek jouw nieuwe favoriete geur.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 37 producten

Online geurkaarsen bestellen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Een geurkaars is een cadeau waar veel mensen ontzettend blij van worden. Het is meer dan een sfeerlichtje, want met een geur creëer je nóg meer sfeer in de ruimte dan met een kaars alleen. Niet alleen voor iemand anders is dat een uitstekend cadeau, ook voor jezelf is het natuurlijk heel gepast om zo nu en dan een fijn cadeau voor het interieur te kopen. Er zijn verschillende soorten en maten geurkaarsen, zoals:

  • Geurkaarsen in een glas
  • Geurtheelichten

De verschillende kleuren en geuren van de kaarsen brengen allen een andere sfeer in huis. Kies je voor een verwarmende geur, of een frisse geur? Afhankelijk van jouw wensen en wellicht het seizoen kun je steeds variëren. Door de kleine theelichtjes met een geur kun je dit ook gemakkelijk op subtiele wijze door een ruimte verspreiden. 

Geurkaarsen online bestellen | GroenRijk Beneden Leeuwen

Spaas geurkaarsen online bestellen

Je vindt in onze webshop onder andere geurkaarsen van het merk Spaas. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, variërend van de kleinste theelichtjes tot aan grotere kaarsen in een glazen pot. Voor iedere geurkaars geldt dat deze zorgvuldig worden samengesteld om een aangename geur te verspreiden in huis. Het merk Spaas draagt graag bij aan het opwekken van positieve emoties of het creëren van een ontspannen sfeer. Zelfs de meest subtiele en zachte geuren hebben effect op ons als mensen en zorgen ervoor dat we ons meer thuis voelen op een plek. Of je nu de voorkeur geeft aan zachte bloemengeuren, exotische geuren die je doen denken aan een reis, of kruidige geuren met een rustgevende werking; de Spaas geurkaarsen bieden voor verschillende wensen en behoeften de juiste geur. De kaarsen van Spaas geven de geuren op subtiele wijze vrij, waardoor deze een langdurig verfrissend effect hebben in het interieur. De kaarsen in een glas hebben naast de geur ook een extra decoratieve uitstraling, waardoor deze tijdens het branden een mooi en sfeervol effect geven in huis. Een geurkaarsje in de badkamer tijdens een ontspannen bad, een fijne geurkaars voor een aangename sfeer in de woonkamer, of een kruidige geur voor op je bureau: voor iedere stemming en gewenst effect is er een geurkaars te vinden!

Geurkaarsen online bestellen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

In onze webshop kun je de verschillende geurkaarsen gemakkelijk en snel online bestellen. Wil je de geurkaarsen liever eerst ruiken, voordat je deze uitkiest? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom in ons tuincentrum, daar vind je ook diverse geurkaarsen uit ons assortiment. Uiteraard kun je ook voor diverse andere soorten en maten kaarsen bij ons terecht, zowel in het tuincentrum als in de webshop.