Tuinmeubelen

Voor tuinmeubelen in de gemeente West Maas en Waal en Druten ben je bij GroenRijk Beneden Leeuwen aan het juiste adres! Je vindt bij ons in de webshop een zeer ruim aanbod aan tuinmeubelen, die je gemakkelijk online kunt bestellen. Wij bezorgen in de gemeente West Maas en Waal en Druten, voor buiten deze regio vraag naar de mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor zowel complete sets zoals loungesets en tuinsets, als voor enkele tuinmeubelen. Ben je op zoek naar tuinmeubelen die je niet in onze webshop kunt vinden? Neem dan gerust contact met ons op, dan helpen we je graag. Je vindt bij ons daarom net zo'n uitgebreid aanbod als je in onze winkel gewend bent! Bekijk hieronder de verschillende tuinmeubelen, of maak gebruik van het product filter om de juiste tuinmeubelen te vinden. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 152 producten

Tuinmeubelen bestellen in West Maas en Waal

In onze webshop vind je onder andere de volgende tuinmeubelen:

Zo kun je gemakkelijk kiezen voor een volledige set, waarbij de meubels compleet zijn afgestemd op elkaar. Het is ook mogelijk om zelf voor losse tuinmeubelen te kiezen waarmee je indien gewenst zelf een set samenstelt. De verschillende meubelen zijn verkrijgbaar in diverse stijlvolle kleuren en materialen. 

Tuincentrum GroenRijk Beneden Leeuwen tuinmeubelen online bestellen

Tuinmeubelen bestellen in Druten

Wij bieden in onze webshop verschillende tuinmeubelen aan van merken zoals:

Veel van de meubelen en sets zijn voorzien van comfortabele kussens. Kies je voor houten tuinmeubelen? Dan kun je hier uiteraard zelf comfortabele kussens aan toevoegen. Kies je ervoor om één stijl aan te houden? Dan is een complete set een handige optie. Maak je liever zelf een combinatie? Dan zijn er verschillende tuinmeubelen waar je uit kunt kiezen! Zo kun je bijvoorbeeld ook een tuinbank combineren met een aantal comfortabele stoelen, om een meer speelse combinatie te maken. Kies je liever voor een aantal extra comfortabele verstelbare stoelen? Deze gaan uiteraard ook goed samen met een lounge tafel. 

GroenRijk Beneden Leeuwen tuinmeubelen online bestellen

Tuinmeubelen bezorgdienst GroenRijk Beneden Leeuwen

Voor tuinmeubelen uit de regio, ben je bij GroenRijk Beneden Leeuwen aan het juiste adres! Het wordt extra gemakkelijk om jouw nieuwe tuinmeubelen uit te kiezen in de buurt, want wij leveren met onze bezorgdienst in West Maas en Waal en Druten. Je vindt in onze webshop het assortiment dat je van onze vestiging GroenRijk Beneden Leeuwen gewend bent, maar dan met het extra gemak van online bestellen. 

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Over het algemeen bezorgen wij de bestellingen met onze eigen bezorgdienst in West Maas en Waal en in Druten. Voor bezorging buiten dit gebied kun je contact met ons opnemen, dan bespreken we de mogelijkheden met je. Ben je op zoek naar tuinmeubelen die je niet in onze webshop vindt? Of wil je meer weten over ons bezorggebied? Je kunt ons bereiken door te bellen naar 0487-595821, of door een mail te sturen naar info@benedenleeuwen.groenrijk.nl