Grote kamerplanten

Voor de échte kamerplanten liefhebbers, kunnen de planten niet groot genoeg. Daarom vindt u bij ons een categorie met grote kamerplanten waar u terecht kunt voor de kamerplanten al groot zijn op het moment dat u ze bij ons koopt. Kamerplanten worden vaak aangeschaft met het idee ze zo groot mogelijk te laten groeien, maar hier kan veel tijd over heen gaan en daarnaast hebben ze natuurlijk de juiste omstandigheden nodig. De grote kamerplanten die wij aanbieden zijn al daadwerkelijk groot, waardoor ze dus de grootte al bereikt hebben waar u anders nog een aantal jaar op zou moeten wachten. Zo kunt u ze meteen een plek geven in uw interieur en ze natuurlijk voorzien van de juiste verzorging. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 21 van 21 producten

Welke soorten grote kamerplanten zijn er?

Grote kamerplanten zijn er van verschillende soorten planten en natuurlijk ook in verschillende maten. De ene kamerplant groeit meer in de lengte en de andere kamerplant zowel in de breedte als in de lengte. U vindt in ons assortiment onder andere de volgende grote kamerplanten:

  • Goudpalm (Areca)
  • Bananenplant (Musa Tropicana)
  • Geldboom (Pachira Aquatica) 
  • Gatenplant (Monstera Deliciosa)
  • Palmlelie (Yucca)
  • Vioolbladplant (Ficus Lyrata)
  • Olifantsoor (Alocasia Zebrina)
  • Cactus

Een grote groene kamerplant in een stoere pot maakt meteen indruk in het interieur. Of het nu gaat om een kamerplant voor in huis of in kantoor, een groot formaat zorgt ervoor dat de ruimte meteen anders oogt. 

Grote kamerplanten | GroenRijk Beneden Leeuwen

Grote kamerplanten kopen

Wanneer je een grote kamerplant koopt is het belangrijk om rekening te houden met de gewenste standplaats. De plant en de pot nemen zoals vanzelfsprekend meer ruimte in in het interieur, dus het is belangrijk dat ze een goede plek hebben waar ze voldoende licht en/of schaduw krijgen. Kijk daarom altijd naar de wensen van de plant wat betreft standplaats en verzorging, zodat deze in ieder geval de juiste plant is op de betreffende plek in huis of op kantoor. 

Kamerplant van groot formaat met een grote pot

Een kamerplant van groot formaat heeft een grote bijpassende pot nodig. Als u in ons tuincentrum een grote kamerplant uitkiest dan kunnen wij uiteraard altijd mee denken om de juiste pot te vinden. Ook over de standplaats, het water geven en eventueel extra plantenvoeding geven kunnen wij u adviseren. Vraag onze medewerkers gerust om advies, dan helpen we u graag verder! Zo is er voor iedereen een geschikte kamerplant te vinden, in grotere formaten en in kleinere formaten. 

Grote kamerplanten kopen in de buurt van Nijmegen? Bezoek GroenRijk Beneden Leeuwen!

Als u op zoek bent naar grote kamerplanten in de regio Nijmegen, dan bent u bij GroenRijk Beneden Leeuwen aan het juiste adres! Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend en u bent van harte welkom. Voor advies of vragen helpen wij u natuurlijk graag verder. Wilt u graag contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 0487-595821 of door een mail te sturen naar info@benedenleeuwen.groenrijk.nl. Hieronder vindt u het kaartje met daarop de snelste route naar ons tuincentrum. Tot ziens bij GroenRijk Beneden Leeuwen!

Bekijk onze kamerplanten