Zwembaden

Op warme dagen afkoelen en ontspannen in de tuin wordt een stuk eenvoudiger met een eigen zwembad! Daarom bestel je in onze webshop gemakkelijk en snel een zwembad voor in de tuin met alle nodige toebehoren. Een heerlijke zomerse speelplaats voor de kinderen, of een vakantiegevoel in eigen tuin; met een zwembad in de tuin hoef je de deur niet meer uit voor verkoeling en vermaak. In het onderstaande productoverzicht vind je verschillende soorten zwembaden. Via het merkfilter kun je de zwembaden en toebehoren per merk vinden, met merken zoals Summer Fun, Bestway en Pool Power. Uiteraard ben je van harte welkom in de winkel, waar je op onze zwembad afdeling ook zwembaden en toebehoren kunt vinden. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 161 producten

Zwembad voor in de tuin online bestellen

Een zwembad in de tuin is de ideale plek om verkoeling te vinden, of waar de kinderen heerlijk kunnen spelen! In de webshop van GroenRijk Beneden Leeuwen kun je een zwembad bestellen, met alle benodigde toebehoren. Er zijn verschillende soorten en maten zwembaden, zo kun je denken aan ronde en rechthoekige zwembaden in verschillende formaten. De frames, kleuren van het zwembad en bijbehorende elementen zoals een zwembadtrap en filter variëren per zwembad. De formaten van de zwembaden wisselen van familie formaten tot aan kleinere zwembaden voor twee personen. Bij het formaat van het zwembad gaat het niet alleen om de ruimte die je beschikbaar hebt in de tuin, maar ook om het aantal mensen waarmee je gebruik wilt maken van de zwembad. In de product omschrijving vind je een indicatie van het aantal personen dat gebruik kan maken van het zwembad. De zwembaden zijn direct uit voorraad leverbaar en met onze eigen bezorgdienst leveren wij deze in West Maas en Waal, Druten, Tiel en Beuningen. 

Zwembad voor in de tuin online bestellen Maas en Waal

Zwembad en toebehoren bestellen

De toebehoren en chemie die je nodig hebt voor het zwembad zijn afhankelijk van het type en formaat zwembad dat je kiest. In onze webshop vind je zowel voor de hygiëne als voor het gebruiksgemak van de zwembad diverse soorten artikelen. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan:

 • Filterpomp
 • Afdekhoezen
 • Hoofdkussen
 • Ondertegels
 • PH meter
 • Teststrips
 • Zwembad douche
 • Schoonmaakset
 • Bodemstofzuiger
 • Chloordispenser
 • Borstel
 • Bodemnet
 • Thermometer

Naast extra's zoals een zwembad douche en een hoofdkussen, vind je ook de essentiële elementen om de waterkwaliteit te onderhouden. Zo zijn er diverse soorten chloor stabilisator opties, anti alg middelen enzovoort. Op deze manier kun je zorgeloos genieten van het zwembad en blijft deze goed schoon. 

Zwembad in de tuin online bestellen Druten

Zwembad voor in de tuin kopen in West Maas en Waal

Als je in de gemeente West Maas en Waal en Druten woont, kun je jouw bestelling in ons tuincentrum GroenRijk Beneden Leeuwen ophalen. Met onze eigen bezorgdienst leveren wij bestellingen in de gemeente West Maas en Waal en Druten. Wil je graag jouw bestelling laten bezorgen, maar woon je buiten de regio? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Ook voor vragen over de juiste producten voor bij het zwembad staan we je graag te woord. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0487-595821, door een Whatsapp te sturen naar 06 38784578, of door een mail te sturen naar info@benedenleeuwen.groenrijk.nl. Van maandag tot en met zaterdag is onze klantenservice geopend en helpen we je graag! Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel, waar je het volledige assortiment kunt vinden en onze collega's je graag verder helpen.