Kamerplanten

Kom voor jouw kamerplanten naar GroenRijk Beneden Leeuwen, het groenste tuincentrum in de regio West Maas & Waal, Druten en Tiel. In ons tuincentrum vind je een groot assortiment kamerplanten en vakkundig personeel. Kamerplanten in huis of in je werkomgeving brengen een prettige sfeer met zich mee. Daarnaast zorgen veel kamerplanten zoals de Goudpalm (Dypsis), Lepelplant (Spathiphyllum) of Calathea voor een zuiverende werking van de lucht. Bezoek ons tuincentrum voor ons complete assortiment kamerplanten. Hieronder vind je online alvast een selectie uit ons assortiment. Kom zeker langs in ons tuincentrum en laat je verrassen door ons complete assortiment en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

Diepte (cm)

 - 
Wis selectie
€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 92 producten

Kamerplanten bezorg service West Maas en Waal en Druten

Je vindt bij GroenRijk Beneden Leeuwen altijd een heel divers aanbod aan kamerplanten. Niet alleen in de winkel, maar ook in onze webshop kun je terecht voor nieuwe kamerplanten die jouw interieur weer een frisse uitstraling geven. Wij hebben een eigen bezorgdienst waarmee wij onder andere mooie kamerplanten afleveren in de regio. Woon je net buiten ons bezorggebied en zou je graag een bestelling willen plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Of je nu online bestelt of bij ons langs komt in de winkel, je kunt bij ons uiteraard altijd dezelfde kwaliteit verwachten. 

Kamerplanten bestellen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Met onze eigen bezorgdienst leveren we graag mooie kamerplanten in de regio. Je kunt bij ons verschillende soorten kamerplanten bestellen, die je normaal gesproken bij ons in het tuincentrum vindt. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan:

Wij bieden combinaties aan van kamerplanten inclusief pot, maar het is ook mogelijk om kamerplanten zonder pot te bestellen. Kies je graag zelf een pot uit? In onze categorie bloempotten vind je bijpassende potten die je bij de plant kunt bestellen.

Online winkelen in de webshop van GroenRijk Beneden Leeuwen

In ons tuincentrum helpen we je graag om alles te vinden wat je nodig hebt om jouw huis en tuin naar wens in te richten. Met onze webshop helpen we je graag om dit nóg gemakkelijker te vinden. Ben je op zoek naar een specifieke plant of een combinatie van een plant en een pot die je niet in de webshop kunt vinden? Neem dan gerust contact met ons op, dan bekijken we graag de mogelijkheden. Op dit moment bezorgen wij in de regio West Maas en Waal en Druten. Wil je meer weten over de bezorgopties? Bekijk dan de verzendcondities.

Kamerplanten bezorgdienst in West Maas en Waal en Druten

Wij begrijpen dat je het thuis graag extra gezellig maakt met mooie kamerplanten. Daarom zorgen wij er met onze eigen bezorgdienst voor dat de kamerplanten veilig thuisbezorgd worden in de regio Maas en Waal en Druten. Wil je meer weten over onze kamerplanten, of over onze bezorgdienst? Neem dan gerust contact met ons op, door te bellen naar 0487 595821, door een Whatsapp te sturen naar 06 38784578, of stuur een mail naar klantenservice@benedenleeuwen.groenrijk.nl dan helpen we je graag verder!