Led kaarsen

Led kaarsen zijn een ideale manier om een gezellige sfeer te creëren zonder echt vuur. Tegenwoordig zien led kaarsen er namelijk uit alsof deze een echte vlam hebben. Daarnaast is het erg gemakkelijk dat de led kaarsen op batterij werken en daardoor gemakkelijk op verschillende plekken neergezet kunnen worden. De sfeer en uitstraling komt erg in de buurt bij een echte kaars, terwijl je geen brand gevaar of andere risico's hebt. Daarom is dit een ideale oplossing met een hele hoge sfeerwaarde! Hieronder vind je verschillende soorten en maten led kaarsen die je online kunt bestellen in onze webshop.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
Geen producten gevonden

De voordelen van led kaarsen

Led kaarsen hebben verschillende voordelen ten opzichte van echte kaarsen:

  • Je doet een stuk langer met dezelfde kaars, die je nog kunt wisselen van plek in plaats van steeds dient te vervangen. Je vervangt alleen de batterijen.
  • Doordat de kaars niet echt brandt, is dit een stuk veiliger met kinderen en huisdieren
  • Er zijn verschillende soorten en maten van deze kaarsen verkrijgbaar, zodat je hetzelfde effect kunt creëren als met echte kaarsen
  • Het gebruik van led kaarsen is op de lange termijn tevens goedkoper, omdat deze een veel hoger aantal branduren hebben dan echte kaarsen

Kaarsen zijn echte sfeer artikelen, daarom kun je bij ons net zoals echte kaarsen ook terecht voor led kaarsen die je kunt combineren met andere woonaccessoires.

Led kaarsen online bestellen | GroenRijk Beneden Leeuwen

Verschillende soorten led kaarsen online bestellen

Led kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, maten en natuurlijk kleuren. Zo kun je denken aan:

  • Rustieke kaarsen
  • Led waxine lichtjes
  • Led tafelkaarsen

Er zijn verschillende sets verkrijgbaar waarin verschillende formaten gecombineerd worden. Natuurlijk kun je ook zelf een combinatie samenstellen met meerdere kleuren. Ook kun je kiezen voor enkele losse kaarsen in het gewenste formaat. Door middel van een handige afstandsbediening kun je timers instellen, het licht dimmen en van stand wisselen. Zo kun je de licht intensiteit gemakkelijk aanpassen zonder de kaars op te pakken of uit de houder te halen. Dat maakt een led kaars ook nog eens erg efficient!

Led-kaarsen met afstandsbediening bestellen

Led kaarsen zijn qua licht en timer af te stemmen op jouw wensen. Afhankelijk van hoe donker het buiten is kun je bijvoorbeeld kiezen voor een lichtere stand, of juist iets minder licht wanneer de omgeving nog erg licht is. Daarnaast kun je een timer instellen waardoor de led-kaars vanzelf weer uit gaat. Soms is zelfs het tempo van de kaars flikkering aan te passen door middel van de afstandsbediening! Het gemak is natuurlijk ook dat je de kaars niet van zijn plek hoeft te halen om iets te veranderen, of om deze uit en aan te zetten.

LED kaarsen bestellen of kopen in Beneden Leeuwen

In de regio van Nijmegen en Tiel ben je bij GroenRijk Beneden Leeuwen aan het juiste adres voor led kaarsen in verschillende soorten, maten en kleuren. Je kunt ons volledige aanbod bij ons in de winkel bekijken, of gemakkelijk en snel bestellen in onze webshop. Bekijk het productaanbod online en kies de led kaarsen die aan jouw wensen voldoen. Wil je eerst zien hoe de kaarsen er in het echt uit zien, hoe de afstandsbediening werkt en wat de opties zijn? Dan ben je uiteraard van harte welkom in onze winkel!