Kerst sale 2023

Onze kerst sale is in gegaan! Dat betekent dat je deze laatste dagen voor de kerst nog prachtige kerstdecoratie en kerstverlichting bij ons vindt met flinke kortingen tot maar liefst 40%. Bezoek onze kerstshow voor de actuele actieprijzen.

Kerst 2023

Bij GroenRijk Beneden Leeuwen maken we van Kerstmis 2023 een onvergetelijk feest! Ons assortiment barst van de betoverende kerstversiering en sprankelende lichtjes voor binnen en buiten. Van traditionele kerstbomen tot eigentijdse decoraties, we hebben alles in huis om een unieke kerstsfeer te creëren. Of je nu gaat voor een klassieke kerst of juist voor een eigentijdse sfeer wilt zorgen, wij hebben alles wat je nodig hebt om je kerstwensen tot leven te brengen. Dus ontdek onze collectie en maak van kerst 2023 een magisch festijn!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
Geen producten gevonden

Kerstshow met diverse soorten kerstartikelen

Om jouw huis te verlichten of de kerstboom te versieren met kerstverlichting hebben wij een zeer groot assortiment met verlichting voor binnen en buiten. Wij zijn dealer van het merk Luca connect XP, Lucca connet 24, Luca connect Promo en Coenbakker. Onze adviseurs staan klaar om jou het nodige te informeren indien je dit wenst. Ook om jouw kerstboom aan te kleden of jouw huis sfeervol in te richten ben je bij ons op het juiste adres. Onze medewerkers staan klaar voor om jou vrijblijvend te adviseren. Kom langs om je te laten inspireren door onze kerstshow. Bij ons vind je eigenlijk alles voor de kerst:

Kerst bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

De kersttrends van dit jaar!

Kerst is een belangrijke periode in het jaar. Daarom zijn er ook elk jaar leuke trends te spotten als het gaat om de kerst. Wat zien we dit jaar als het gaat om de stijlen en kleuren voor de kerstdagen? Je kunt dit jaar de natuur in huis brengen door diverse soorten houten decoratie te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld dieren, zoals eekhoorntjes of herten. Daarnaast zien we ook dit jaar weer de klassieke trend met kleuren als rood, groen en goud. Dit is een kleurencombinatie die elk jaar terugkomt en eigenlijk ook elk jaar gewoon kan. Wil je het dit jaar compleet anders aanpakken? Ga dan voor een hippe kerst stijl met bijvoorbeeld zachtroze flamingo's en versiering in de vorm van ijsjes. Bij deze laatste trend kunnen natuurlijk glitters en glimmende kleuren niet ontbreken. Wil je al deze kleuren en trends in het echt bekijken? Kom dan langs bij GroenRijk Beneden Leeuwen en laat je verrassen door onze kerstshow.

Kerst bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

Kerst artikelen kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

Ben je dus op zoek naar een kerstboom, kunstkerstboom of kerstversiering? Dan ben je bij GroenRijk Beneden Leeuwen zeker op het goede adres. Wij hebben elk jaar een prachtige kerstshow voor jou opgebouwd waar je alles kunt vinden voor de kerstdagen. Je bent dus bij ons van harte welkom en kom in die gezellige kerstsfeer. Bekijk snel onze openingstijden, plan hieronder jouw route naar ons tuincentrum en dan hopen we je snel te zien bij GroenRijk Beneden Leeuwen!

Lees hier meer over onze kunstkerstbomen!