Graszoden Gelderland

Graszoden kopen in de provincie Gelderland? Tuincentrum GroenRijk Beneden Leeuwen is dé expert op het gebied van graszoden. Met onze jarenlange ervaring voorzien wij u van deskundig advies en koopt u bij ons de beste graszoden van Gelderland.

Graszoden bestellen en laten bezorgen in GelderlandGraszoden leggen in Gelderland

Wanneer u snel een gazon wilt leggen waar geen kale plekken of gaten in zitten zijn graszoden de juiste oplossing voor u. Bij ons tuincentrum in Gelderland:

 • Leveren wij graszoden op bestelling (voor woensdag 12:00 uur bestellen)
 • Betaalt u €3,75 per m2 voor A-kwaliteit speelgazon (afmeting 250x40 cm)
 • Haalt u graszoden af op vrijdag en zaterdag
 • Bezorging is mogelijk op vrijdag. Bezorging alleen vanaf 60m2, bezorgkosten €30,- (graszoden worden naast de auto gelost).

Graszoden in Gelderland zijn online te bestellen via ons bestelformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op. Houd bij uw bestelling rekening met 5 tot 10% snijverlies.

Bestel uw graszoden

 

 

Bezorgkosten van grasmatten in Gelderland

Wij bezorgen uw graszoden graag bij u thuis in Gelderland. De bezorgkosten bedragen:

 • Gemeente West Maas en Waal: € 15,00 per losadres
  (Beneden Leeuwen - Boven Leeuwen - Wamel - Dreumel - Alphen - Maasbommel - Altforst - Appeltern)
 • Gemeente Druten: € 20,00 per losadres
  (Druten - Puiflijk - Afferden - Deest - Horssen)
 • Buiten deze regio’s: prijs op aanvraag

Het is erg belangrijk dat u de graszoden binnen 24 uur legt in uw tuin in Gelderland, anders drogen ze uit.

Tips bij het leggen van graszoden in Gelderland

Graszoden leggen in uw tuin in Gelderland is niet heel ingewikkeld, maar het moet wel meteen goed gebeuren. Als de graszoden eenmaal uitgedroogd zijn, zijn ze niet meer bruikbaar. Om tijd- en geldverspilling te voorkomen, geven we u graag enkele tips. Het is allereerst noodzakelijk dat u de grond goed omspit. Maak de grond minimaal 10 cm los en strooi er eventueel wat potgrond overheen, zodat de grond gelijk wordt. Gebruik vervolgens een hark om de grond te egaliseren. Dit is een essentiële stap voor het goed laten hechten van uw graszoden in Gelderland. Leg graszoden nooit op een droge ondergrond. Maak de grond vochtig, maar niet te nat. Leg de graszoden strak tegen elkaar aan en rol ze daarna één voor één uit. Vul gaten op met potgrond. Om ervoor te zorgen dat de grasmatten op gelijk niveau komen te liggen, haalt u hier en daar aarde onder de matten vandaan of voegt u juist wat aarde toe. De laatste stap is het aanrollen of –kloppen van de graszoden. Begin daarna direct met sproeien. Vind u het gras te lang? U kunt meteen beginnen met maaien. Maai het gras in het begin nooit korter dan 4,5 cm.

Graszodenspecialist in Gelderland

Kom langs bij GroenRijk Beneden Leeuwen en laat u informeren over de mogelijkheden van graszoden in uw tuin in Gelderland en omgeving. Of bel of mail naar tel:003148759582 of info@benedenleeuwen.groenrijk.nl. Wij helpen u graag verder!

Tips nodig voor gazononderhoud?