Konijn en Knaagdier

Knaagdieren zoals konijnen, hamsters, cavia's en ratjes hebben goede verzorging nodig en de producten die daarbij nodig zijn vindt u bij GroenRijk in onze dierenwinkel in Beneden Leeuwen. Het kopen van een lief konijntje of klein hamstertje is natuurlijk zo gedaan, maar de beestjes hebben ook een goede verzorging nodig. In ons tuincentrum nabij Nijmegen vindt u dan ook een zeer ruime dierenwinkel met een afdeling speciaal voor knaagdieren. Daarnaast bestelt u deze benodigdheden gemakkelijk en snel in onze webshop, bekijk hieronder het aanbod.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 348 producten

Verschillende konijnenhokken verkrijgbaar in Beneden Leeuwen

Of het nu binnen of buiten is: een konijn heeft een eigen plek nodig. Daarom vindt u in onze dierenwinkel vaste konijnenhokken, maar ook binnenhokken en looprennen. Wij hebben ook aan de hamsters en cavia's gedacht. Voor deze knaagdieren vindt u bij ons mooie hokken die eventueel uit te breiden zijn met verschillende speeltjes in de vorm van looptunnels en draaimolens. Benieuwd naar ons assortiment? Kom gerust een keer kijken in onze dierenwinkel in Beneden Leeuwen!

GroenRijk Beneden Leeuwen | Dierenwinkel | Knaagdieren

Wat voor voeding hebben konijnen, cavia's en hamsters nodig?

Over het algemeen bestaat de voeding van knaagdieren uit hooi, gras, groenvoer en droogvoer. Wij hebben tip hoeveel hooi een knaagdier nodig heeft: het knaagdier moet net zoveel hooi hebben als dat het knaagdier groot is. Bij droogvoer kunt u rekening houden met ongeveer 20 gram per kilo van het lichaamsgewicht van het knaagdier. In ons tuincentrum kunt u uiteraard terecht voor verschillende soorten hooi en droogvoer hebben wij onder andere van de merken:

  • Puik
  • Vitakraft
  • Selective

GroenRijk Beneden Leeuwen | Dierenwinkel | Knaagdieren

Alle benodigdheden voor knaagdieren koopt u in Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen en Tiel

Naast de hokken en het voeding voor de verschillende knaagdieren vindt u in onze dierenwinkel uiteraard ook speelgoed speciaal voor knaagdieren. Knaagdieren zijn namelijk erg nieuwsgierig en vrij actief. Daarom is het belangrijk om de beestjes bezig te houden en te vermaken. Konijnen zijn bijvoorbeeld dol op een uitdaging terwijl een muis en een rat graag klimmen. Het is verstandig om u te verdiepen in de wensen en behoeften van knaagdieren. Zo maakt u uw huisdier namelijk gelukkig! Naast diverse producten voor knaagdieren vindt u in onze dierenwinkel ook producten voor honden, katten en vogels. Bij GroenRijk Beneden Leeuwen vindt u dus een complete dierenwinkel. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u hopelijk snel!

Lees meer over onze dierenwinkel