Kerst sale

Onze kerst sale is in gegaan! Dat betekent dat je deze laatste dagen voor de kerst nog prachtige kerstdecoratie en kerstverlichting bij ons vindt met flinke kortingen tot maar liefst 40%. Bezoek onze kerstshow voor de actuele actieprijzen.

Kerstversiering

Zonder kerstversiering Is jouw kerstboom natuurlijk niet compleet! Daarom hebben wij dit jaar op onze kerstshow weer een grote verscheidenheid aan decoratie, kleuren, verlichting enzovoort! Je vindt altijd weer nieuwe inspiratie om jouw huis, tuin en kerstboom volledig in de kerst sfeer te brengen.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
Geen producten gevonden

Kerstversiering kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen en Tiel

In zowel onze webshop als in ons tuincentrum kun je terecht voor:

Het gemak van de webshop is dat je de artikelen kunt bestellen en thuis laat bezorgen, zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft. Wil je toch wat meer inspiratie opdoen, of de artikelen in het echt bekijken? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom op onze kerstshow!

Bestel kerstdecoratie online: dit zijn de kerst trends van 2023

Ieder jaar zien we rond de kerst vele nieuwe stijlen en trends. Er staan dan ook elk jaar kerstthema's centraal en in ons tuincentrum vlakbij Nijmegen vind je al deze trends en thema's terug. Een populaire trend van dit jaar is Made With Love. Dit thema draait in het kort om hartvormen. Houten hartjes, stoffen hartjes en zelfgemaakte accessoires komen veel terug in dit thema.. Ook het thema Winter Joy zien we veel. Deze trend draait om winterse details en kleuren zoals wit, zilver, amber en blauw tinten. De winterse elementen zoals warme chocomel en peperkoek huisjes komen hier veel in terug. Forest friends is dé trend voor natuur liefhebbers: dieren, natuur kleuren en eigenlijk alle elementen die regelrecht uit het bos lijken te komen, komen voorbij. Dan hebben we de bright luxury trend waar luxe materialen met veel wit en goud voorbij komen. De trend magical garden draait om een soort sprookjes bos met veel roze en bloemen. Ieder jaar komt er een soortgelijk thema voorbij: christmas classics. In dit thema  kun je denken aan vintage (lijkende) accessoires en ornamenten zoals je deze van vroeger kent. Het laatste thema is warm glow en zoals de naam al doet vermoeden komen hierin warme bruintinten terug, evenals nostalgische elementen zoals sterren, pluimen, droogbloemen enzovoort.Kerstversiering online bestellen GroenRijk Beneden Leeuwen

Kerstdecoratie bestellen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Bij GroenRijk Beneden Leeuwen ben je op het juiste adres voor alles wat te maken heeft met de feestdagen. Denk dan bijvoorbeeld aan:

Met de kerstversiering die je bij ons nabij Nijmegen kunt vinden, kun je het hele huis versieren. Denk dan aan kerstverlichting voor buiten, maar ook aan mooie kerststukjes voor op tafel of een mooie kerstkrans voor aan de voordeur. Wil je zelf gaan knutselen en iets leuks voor de kerst in elkaar zetten? Dan vind je bij ons ook allerlei kerstdecoratie om mee te knutselen. Vergeet ook zeker onze afdeling met kersthuisjes van Lemax niet te bekijken. Hier kijk je vast en zeker jouw ogen uit. De kerstdorpjes zijn ontzettend sfeervol en je kunt hier uren naar blijven kijken.