Vogel

Op onze dierenafdeling in ons tuincentrum in Beneden Leeuwen vindt u alles voor vogels. Niet alleen verkopen wij producten om de vogels die u als huisdier heeft goed te kunnen verzorgen, ook kunt u bij ons terecht voor verschillende producten voor de vogels buiten in de tuin. Neem een kijkje op de dierenafdeling en zorg ervoor dat de vogels in uw tuin in de zomer genoeg drinkwater hebben en in de winter een veilig schuilplekje en wat te eten. Bekijk het aanbod hieronder en bestel uw benodigdheden gemakkelijk en snel online!

 

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 133 producten

Assortiment producten voor vogels

In ons tuincentrum vindt u verschillende producten voor vogels, waaronder:

  • Vogelhuisjes
  • Voederschalen
  • Nestkastjes
  • Spiegeltjes
  • Vogelbadjes
  • Vogelvoer
  • En nog veel meer...

Wilt u meer vogels in de tuin? Bekijk dan eens goed welke vogels er bij u in de tuin komen en zorg ervoor dat u het vogelhuisje hierop aanpast. Vogels hebben namelijk nogal specifieke eisen als het gaat om een vogelhuisje. De ene vogel houdt ervan als deze middelhoog hangt, terwijl de ander graag hoog een veilig plekje vindt. In ons assortiment vindt u ook verschillende soorten voederschalen, vogelbadjes en vogelvoer voor de vogels binnen én buiten. Kom langs om ons gehele assortiment te bekijken. 

vogelvoer-groenrijk-beneden-leeuwen-vogelhuis

Vogelvoer voor verschillende vogels

Vogels voeren zorgt ervoor dat er meer vogels in de tuin komen, maar hoe voert u die vogels precies? Niet iedere vogel houdt namelijk van hetzelfde voer. Wist u bijvoorbeeld dat mussen het liefst zonnepitten en pindablokken eten? Ook is het belangrijk op welke plek u het voer plaatst. Mussen houden er bijvoorbeeld van om op een voedertafel of op de grond te eten, terwijl spechten het liefst voedsel eten van een boomstam op een rustige plaats.  

Producten voor vogels kopen bij GroenRijk Bergambacht

Alle producen die u nodig heeft om meer vogels in de tuin te krijgen of de vogels binnen te verzorgen vindt u bij GroenRijk Bergambacht. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen en bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Graag tot ziens in ons tuincentrum, dé dierenwinkel van Beneden Leeuwen met alles voor vogels!