Kamerplanten bloeiend

Er zijn heel erg veel verschillende kamerplanten. Naast de cactussen, vetplanten en groene kamerplanten vind je bij ons in Beneden Leeuwen ook prachtige bloeiende kamerplanten. Bloeiende kamerplanten zijn er in veel verschillende kleuren. Zo kun je altijd een passende bloeiende kamerplant bij ons vinden. Denk dan bijvoorbeeld aan roze, rood, geel, oranje of een mix van verschillende kleuren. Wij hebben een zeer ruim assortiment, dus in ons tuincentrum ben je aan het juiste adres. Bekijk hieronder alvast een greep uit ons assoritment.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 12 van 12 producten

Bloeiende kamerplanten in veel soorten

Bloeiende kamerplanten staan in ieder interieur en passen dus ook eigenlijk bij iedereen. Er zijn heel veel verschillende soorten bloeiende kamerplanten. De kamerplantenexperts van onze vestiging in Beneden Leeuwen hebben voor jou de meest bekende even op een rijtje gezet:

 • Bromelia
  Deze bloeiende kamerplant is in verschillende kleuren te verkrijgen en makkelijk te verzorgen. Bromelia's groeien eigenlijk al erg goed bij een beetje zonlicht en een beetje water. Wat heel leuk is aan deze plant, is dat hij recht omhoog groeit.
 • Anthurium
  De Nederlandse naam van de Anthurium is de Flamingoplant. De naam klinkt tropisch, maar dat is de kamerplant zelf ook. De Anthurium houdt dan ook van warmte en de luchtvochtigheid moet hoog zijn. Ook deze plant is in verschillende kleuren te verkrijgen.
 • Orchidee
  De Orchidee is natuurlijk ook erg bekend als het gaat om bloeiende kamerplanten. De bloeiperiode duurt ongeveer drie weken tot twee maanden. Wil je liever geen grote Orchidee? Tegenwoordig zijn de mini-Orchideeën ook erg populair. Let er bij Orchideeën op dat ze op een plek in huis worden gezet met licht, maar niet in de volle zon.
 • Hortensia
  Hortensia's staan niet alleen in de tuin, maar zijn ook zeer geschikt als kamerplant! Het is wel bekend dat ze er in verschillende kleuren en verschillende maten te verkrijgen zijn. Staat de hortensia in bloei? Dan zijn de bloeien natuurlijk prachtig! Het is dan ook niet echt dat de hortensia de meest populaire plant in Europa is.

Bloeiende kamerplanten kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Hoe verzorg je bloeiende kamerplanten?

De meeste bloeiende kamerplanten houden van licht en dan het liefst de ochtendzon. Naast het geven van water, hebben de planten in de bloeiperiode ook plantenvoeding nodig. Sommige soorten, zoals de Hortensia, Cyclaam, Primula en Kaapsviooltje houden van een voetbad. Zorg dat het water altijd lauw is en trakteer de planten eens in de week op een sproeibeurt uit de plantenspuit. Een andere tip van ons: zet de planten tijdens een lichte regenbui lekker buiten. Is de plant uitgebloeid? Dan is het de bedoeling om het water geven terug te brengen op één keer in de week. In het voorjaar kunnen bloeiende kamerplanten verpot worden. Het is daarbij belangrijk om goede potgrond te gebruiken. Koop je een bloeiende kamerplant bij ons in Beneden Leeuwen, dan is het verstandig om de verzorgingstips, die bij de plant meegeleverd wordt, even te lezen. De medewerkers van GroenRijk Beneden Leeuwen kunnen je natuurlijk ook precies vertellen hoe je jouw bloeiende kamerplant het best kunt verzorgen.

Bloeiende kamerplanten kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Bloeiende kamerplanten bestellen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Nieuwe kamerplanten bestellen, zónder daarvoor de deur uit te gaan? Je bestelt gemakkelijk en snel kamerplanten in onze webshop, dan bezorgen wij deze bij jou thuis in de regio van West Maas en Waal en Druten. Kies er een mooie bijpassende pot bij, dan krijgt de nieuwe kamerplant meteen een mooie plaats in jouw interieur. Wil je de kamerplanten liever in het echt bekijken en met elkaar vergelijken? Dan ben je uiteraard ook altijd welkom in ons tuincentrum!