Vaste planten

Vaste planten kunnen zeker niet ontbreken in uw tuin. Gelukkig bent u dan ook bij GroenRijk Beneden Leeuwen op het goede adres voor deze tuinplanten. De naam vaste planten zegt het eigenlijk al: dit zijn planten die in de herfst afsterven en vervolgens in de lente weer tot bloei komen. Onder de vaste planten vallen vele soorten, zoals siergrassen, bodembedekkers en bloeiende planten. Wat zijn nu populaire vaste tuinplanten?

Bestel vaste planten in onze webshop

 

 

Lavendel

Zoekt u een tuinplant die een heerlijke geur afgeeft én die ook nog eens groenblijvend is? Kies dan voor Lavendel in uw tuin. Laten we in ieder geval voorop stellen dat deze plant echt een prachtige blauw/paarse kleur heeft. Daarnaast is deze vaste plant erg gewild voor bijen. Wilt u dus Lavendel in de tuin, dan creëert u automatisch eigenlijk een bij-vriendelijke tuin! De Lavendel is eigenlijk een struik en past vrijwel in iedere tuin. Het maakt niet uit of de plant in een pot staat, in een border of als haag. Het is wel verstandig om de plant op een zonnige plek in de tuin te plaatsen. Wilt u echt lang plezier hebben van de Lavendel? Snoei dan ieder jaar de plant om vervolgens weer mooi in bloei te komen. Vraag de medewerkers van ons tuincentrum in Beneden Leeuwen naar tips om de Lavendel goed de onderhouden!

Vaste planten kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen vlakbij Nijmegen

Pioenroos

Wilt u echt een eyecatcher in de tuin? Kies dan voor de Pioenroos. Wanneer deze plant in bloei staat, zult u verbaast zijn hoe mooi de bloemen van een Pioenroos zijn. Het is werkelijk prachtig en oogverblindend! Wist u trouwens dat deze mooie bloeier er in ontzettend veel soorten en kleuren is? Wij hebben verschillende soorten en kleuren in ons tuincentrum in Beneden Leeuwen. De Pioenroos is tevens een winterharde vaste plant en moet geplant worden in oktober. De Pioenroos bloeit in mei en juni. De bloemen kunnen soms erg zwaar worden. Het is daarom verstandig om bijvoorbeeld een stok aan de Pioenroos te binden, zodat de bloem niet afbreekt. Dat zou zonde zijn! Wilt u graag Pioenrozen aanschaffen? Vraag dan aan onze medewerkers waar u het best de Pioenroos kunt planten.

Fuchsia

De Fuchsia, ook wel bellenplant genoemd, is in veel verschillende soorten en kleuren te verkrijgen. Wat zo bijzonder is aan deze vaste plant is dat de bloemen hangen en deze prachtige kleuren hebben. De bloeiperiode van de Fuchsia is lang, namelijk van juli tot oktober. Wanneer u de Fuchsia goed blijft onderhouden, kan hij ieder jaar vol in de bloemen staan. Ook de Fuchsia kunt u vinden bij GroenRijk Beneden Leeuwen, dus kom eens langs!

Vaste tuinplanten | GroenRijk Beneden Leeuwen

Wilt u vaste planten kopen? Kom langs in ons tuincentrum nabij Nijmegen

Natuurlijk vindt u bij ons in het tuincentrum in Beneden Leeuwen nog vele andere soorten vaste planten. Denk dan bijvoorbeeld aan de Campanula, Helleborus, Klaproos en Lupine. Daarom bent u bij ons van harte welkom om ons assortiment eens te komen bekijken. Heeft u vragen over de vaste planten of wilt u tips? Dat kan en is geen enkel probleem! Onze medewerkers zijn experts op het gebied van planten en kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste tuinplant. Bekijk de openingstijden, plan hieronder uw route naar ons tuincentrum en dan zien we u hopelijk snel een keer!

Vaste tuinplanten | GroenRijk Beneden Leeuwen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Tuinplanten