Elektrische bbq

Bij Groenrijk Beneden Leeuwen hebben wij een groot assortiment elektrische barbecues van het merk Weber. Hieronder vind je een groot deel van ons aanbod aan elektrische barbecues die je gemakkelijk en snel online kunt bestellen in onze webshop. 

 

 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 8 van 8 producten

Elektrische barbecueën

Naast barbecueën met houtskool of gas zijn er ook barbecues waar u alleen maar een stekker in het stopcontact voor hoeft te steken. Dat is natuurlijk ideaal! Gril de meest lekkere stukken vlees, vis of groenten op de elektrische barbecue. Een elektrische barbecue is zeer geschikt wanneer u bijvoorbeeld maar met z'n tweeën bent. Door middel van de spiralen in de barbecue die warm worden, kunt u het eten op de barbecue bereiden. Vervolgens is de elektrische barbecue ook gemakkelijk schoon te maken. Bij GroenRijk Beneden Leeuwen vindt u allerlei soorten barbecue accessoires, waaronder ook schoonmaakmiddelen speciaal voor de barbecue.

Elektrische barbecues koopt u bij GroenRijk Beneden Leeuwen

De voordelen van een elektrische barbecue

Iedere barbecuesoort heeft verschillende voordelen en nadelen. De ene grillmaster wilt niets liever dan een houtskoolbarbecue en de ander vindt een elektrische barbecue ook helemaal prima. Een elektrische barbecue heeft ook zeker vele voordelen. Welke dat zijn? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Barbecueën met een elektrische barbecue is een stuk goedkoper dan barbecueën op gas of kolen. 
  • Een elektrische barbecue is zeer geschikt wanneer u bijvoorbeeld in een appartement woont. Het is daar soms niet zo gewenst om bijvoorbeeld met een houtskoolbarbecue te gaan barbecueën in verband met de rookontwikkeling. 
  • De elektrische barbecue is zeer snel op temperatuur. Wilt u dus snel een heerlijke hamburger op tafel? Dan hoeft u alleen maar de stekker in het stopcontact te steken, een paar minuten te wachten en u kunt gaan beginnen met vlees bakken.
  • De temperatuur van de elektrische barbecue kunt heel gemakkelijk zelf regelen. Gaat het iets te hard? Zet hem dan snel wat zachter. Op deze manier is de kans op aangebrand eten een stuk kleiner. 
  • Bent u maar met z'n tweeën en vindt u het toch leuk om in de zomer zo af en toe eens te barbecueën? Ook dan is een elektrische barbecue zeer geschikt. Tegenwoordig zijn er namelijk wat kleinere tafelmodellen te verkrijgen.
  • Elektrische barbecueën is ook nog eens milieuvriendelijk, omdat er helemaal geen vervuilende stoffen vrijkomen.

Elektrische barbecue kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Koop uw elektrische barbecue nabij Nijmegen

Bent u dus op zoek naar een elektrische barbecue? Dan bent u bij GroenRijk Beneden Leeuwen op het goede adres. Kom langs voor inspiratie, tips en advies. De medewerkers van ons tuincentrum staan voor u klaar en helpen u graag! Wanneer u langskomt in onze winkel kunt u ook meteen een kijkje nemen bij onze houtskoolbarbecues en gasbarbecues. Vergeet ook zeker niet te kijken bij onze barbecue accessoires. Met een mooie vlees-tang maakt u uw barbecue aankoop helemaal compleet! Bekijk de openingstijden van ons tuincentrum nabij Nijmegen en dan zien we u hopelijk snel.