Kamado bbq

The Bastard Kamado barbecue is ongekend populair. Dat is natuurlijk niet zonder reden, want de kwaliteit, de unieke uitstraling en de optimale barbecue-ervaring zijn benoemenswaardig. Zowel in ons tuincentrum als in onze webshop verkopen wij de Kamado barbecue. Wij kunnen u dan ook altijd van persoonlijk advies voorzien indien nodig. Bent u benieuwd hoe het barbecueën er aan toe kan gaan met een echte Kamado barbecue? Bekijk hieronder de verschillende bijzondere eigenschappen, of neem gerust contact met ons op voor meer informatie. 

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 7 van 7 producten

Barbecueën met The Bastard Kamado

Wilt u uw barbecue-ervaring naar een nóg hoger niveau tillen? Bent u benieuwd wat er gebeurt wanneer de temperatuur gemakkelijk te reguleren is? Heeft u altijd al eens willen barbecueën met de mogelijkheid tot slowcooking? Dan kan The Bastard een ideale barbecue zijn. Wat maakt The Bastard nu zo speciaal?

  • Volledig gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Een uniek design in verschillende formaten, kleuren en soorten
  • De temperatuurregulatie is uniek en zorgt ervoor dat het even perfect gaart
  • Er zijn verschillende bereidingstechnieken mogelijk zoals: grillen, bakken, stomen, roken en koken
  • Met de diverse accessoires zijn er nóg meer mogelijkheden, zoals het bakken van pizza's en nog veel meer!

Kamado barbecue GroenRijk Beneden Leeuwen

De Kamado en bijbehorende accessoires bestellen

Zowel in ons tuincentrum als in onze webshop vindt u verschillende soorten barbecues en bijbehorende accessoires. Zo hebben wij ook van de Kamado verschillende modellen, bijvoorbeeld:

  • The Bastard Urban Large Complete
  • The Bastard Large Complete
  • The Bastard Urban Compact
  • The Bastard Small

De verschillen zijn vooral te zien in het formaat, maar ook bijvoorbeeld in de hoogte, de standaard en eventuele rekjes aan de zijkant. De beste variant voor u hangt dus geheel af van de gewenste ruimte en het aantal mensen waarvoor u wilt barbecueën. 

Meer informatie over de Kamado barbecue

De Kamado barbecue is geïnspireerd op de eeuwenoude kooktechniek, waarbij er in een ronde pot in de grond werd gekookt op hout. Dit idee is waar het ontstaan van deze bijzondere barbecue ligt. Zoals we de Kamado nu kennen, wordt deze gemaakt van keramiek. Het materiaal en de kenmerkende eivorm dragen bij aan een goede luchtcirculatie, waardoor de temperatuur erg goed en nauwkeurig te reguleren is. Met houtskool wordt het barbecueën een groot succes en krijgt het eten een heerlijke rooksmaak. U zult versteld staan van de heerlijke gerechten die u van de barbecue kunt halen. Daarnaast is de Kamado een bijzonder model, dat gemakkelijk te verpalatsen is in uw tuin. 

Kamado barbecue bestellen in West Maas en Waal

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden met een Kamado barbecue, kunt u uiteraard contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken door te bellen naar 0487-595821, of door een mail te sturen naar info@benedenleeuwen.groenrijk.nl. Wilt u de verschillende barbecues die wij in ons assortiment hebben bekijken? Ga dan naar onze webshop, hier vindt u het aanbod én kunt u de Kamado gemakkelijk online bestellen. Wij leveren deze in de regio Beneden Leeuwen en Druten.