Barbecue

Stelt u zich eens voor.. op een heerlijke, warme zomeravond gezellig barbecueën met familie of vrienden. Dat klinkt goed toch? Voor een ruim assortiment barbecues bent u bij GroenRijk Beneden Leeuwen op het goede adres! Bij ons bent u van harte welkom om barbecue inspiratie op te doen. Wij zijn premium dealer van het barbecue merk Weber en daarnaast dealer van de merken Cobb, Barbecook en BarrelQ. Alle vier de merken hebben stuk voor stuk zo hun eigen stijl en diverse soorten barbecues. Benieuwd naar deze soorten? Kom dan snel eens langs!

Bestel barbecues in onze webshop

 

 

Weet u al welke barbecue u kiest?

Of u nu wel of geen ervaren grillmaster bent, voor iedereen is gegarandeerd een geschikte barbecue te vinden. Voordat u een barbecue gaat kopen, moet u zich even afvragen wat voor barbecue u wilt en ook bijvoorbeeld waar u wilt gaan barbecueën. Wilt u de barbecue alleen gebruiken op de camping? Kies dan voor een compacte, kleine barbecue. Deze kunt u namelijk gemakkelijk meenemen op reis. Wanneer u bijvoorbeeld in een appartement woont, dan is een kleinere variant beter voor u wanneer u op het balkon gaat barbecueën. Houdt u echt van barbecueën en wilt u grote stukken vlees gaan bereiden? Kies dan voor een grote, ruime barbecue waar u het vlees langzaam in kunt garen. De volgende barbecues hebben wij in het assortiment en hebben zo hun eigen voordelen:

  • Houtskoolbarbecues - Houtskoolbarbecues zijn er in heel veel soorten en maten. Daarnaast kunt u met een houtskoolbarbecue briketten of kolen gebruiken.
  • Gasbarbecues - Een barbecue op gas is zeer snel te gebruiken. Binnen ongeveer 15 minuten kunt u al de eerste hamburger op de grill leggen. De temperatuur van een gasbarbecue kan ook heel hoog. De temperatuur is overigens zeer goed te regelen met een gasbarbecue. Met een gasbarbecue zult u ook bijna geen last hebben van rook.
  • Elektrische barbecues - Een groot voordeel van een elektrische barbecue is dat de stekker in het stopcontact moet en dat u daarna eigenlijk meteen kunt beginnen met barbecueën. De temperatuur van een elektrische barbecue is ook heel gemakkelijk te regelen en u hoeft geen brandstof te gebruiken.

Naast de soorten barbecues vindt u bij GroenRijk Beneden Leeuwen uiteraard ook barbecue accessoires. Zo kunt u het barbecueën nog gemakkelijker maken.

Barbecues koopt u bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Tiel en Nijmegen

Welk barbecue merk past bij u?

De barbecues die wij bij GroenRijk Beneden Leeuwen verkopen zijn van de volgende bekende merken:

  • Weber
  • The Bastard
  • Cobb
  • BarrelQ
  • Barbecook

Bent u benieuwd naar het assortiment van bovenstaande merken? Breng dan snel een bezoekje aan onze barbecue showroom in Beneden Leeuwen.

                      

Barbecues koopt u bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

Kortom, bent u dus op zoek naar een barbecue? Laat u vrijblijvend informeren door onze deskundige medewerkers en laat u verrassen door de mogelijkheden en het gemak van alle barbecues. Vergeet ook zeker niet om de barbecue accessoires te bekijken! U bent bij ons op het juiste adres voor barbecues en om barbecue inspiratie op te doen. Hieronder kunt u uw route naar ons tuincentrum plannen. Graag tot ziens bij GroenRijk Beneden Leeuwen!