Tuinmeubelen

Woont u in de omgeving van Tiel, Beuningen of Nijmegen en bent u op zoek naar tuinmeubelen? Vanaf het prille voorjaar bent u bij ons van harte welkom voor een zeer ruim assortiment met tuinmeubels. Bij GroenRijk Beneden leeuwen vindt u een mooi showroom waar wij alle tuinmeubels voor u hebben klaargezet. Kom eens langs om ons assortiment te bekijken en inspiratie op te doen. 

Bestel tuinmeubelen in onze webshop

 

 

Diverse soorten tuinmeubelen

Tuinmeubelen zijn er tegenwoordig in veel soorten en maten. Van makkelijke stapelstoelen tot gekleurde bistrosets. Wij hebben een ruime keuze aan tuinmeubelen om een zomer lang van te kunnen genieten. Wat kunt u onder andere bij GroenRijk Beneden Leeuwen vinden: 

Tuinmeubels van goede kwaliteit vindt u bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Tuinmeubelen van verschillende merken

In ons tuincentrum in Beneden Leeuwen vindt u een zeer compleet assortiment. Wij verkopen alleen merken van zeer goede kwaliteit. Bij GroenRijk Beneden Leeuwen vindt u de volgende merken:

  • Noach Outdoor
  • Tierra Outdoor
  • Lesli Living
  • Studio 20
  • AeroCover
  • Hartman tuinmeubelen

Tuinmeubelen kopen Noach   Tuinmeubelen kopen Tierra    Tuinmeubelen kopen Lesli Living  Tuintafels kopen Studio 20   aerocover kopen   Tuinmeubelen Hartman kopen

Wij staan in de regio bekend als een net, overzichtelijk en compleet tuincentrum. Tevens verkopen wij ook de juiste onderhoudsmiddelen om uw tuinmeubels zo goed mogelijk te onderhouden. Wij willen natuurlijk dat u zeer lang plezier heeft van de tuinmeubelen. Een bezoekje aan onze showroom is zeker de moeite waard. U bent van harte welkom!

Het onderhouden van uw tuinmeubelen

Wanneer u mooie tuinmeubelen heeft, is het belangrijk om deze te onderhouden. Wij willen natuurlijk dat u lang kunt genieten van uw tuinmeubelen! Onze tuinmeubel-experts hebben voor u op een rijtje gezet hoe u uw tuinmeubels goed kunt onderhouden:

  • Tuinmeubelen van hout - Hardhouten tuinmeubelen moeten ongeveer twee keer per jaar worden behandeld. Hardhouten tuinmeubelen kunt schoonmaken met een zachte borstel. Gebruik echt nooit een hogedrukspuit, want dan beschadigen de tuinmeubels. Wanneer de houten tuinmeubelen schoon zijn, kunt u ze inwrijven met een laag tuinmeubelolie. Laat dit goed intrekken. Wanneer u aan de slag gaat met het onderhoud, lees dan eerst goed de instructies op de verpakking.
  • Kunststof tuinmeubelen - Kunststof is echt ideaal als het gaat om onderhoud, want het is een erg sterke materiaalsoort. Wanneer u kunststof tuinmeubelen heeft gekocht, kunt u deze inspuiten met een soort beschermingsspray. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld vocht en vuil minder snel in de tuinmeubelen trekken. 
  • Metalen tuinmeubelen - Op metalen tuinmeubelen zit vaak een laagje om zo het roesten te voorkomen. Dit scheelt al een hele hoop! Het enig wat u kunt doen is de tuinmeubels afnemen met een doek of een zachte borstel.
  • Aluminium tuinmeubelen - Deze tuinmeubelen kunt u gemakkelijk onderhouden door er ze regelmatig schoon te maken met een doekje. Wanneer u ze echt een goede schoonmaakbeurt wilt geven, kunt allesreiniger gebruiken.

Tuinmeubels vindt u bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Tuinmeubelen kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Inmiddels hebben wij al vele mensen in Beneden Leeuwen, maar ook in de buurt van Tiel, Beuningen en Nijmegen blij mogen maken met mooi tuinmeubelen. Wilt u graag een keertje komen kijken? Kom gerust langs in ons tuincentrum. Ook voor advies bent u bij ons op het juiste adres. Plan hieronder uw route naar het tuincentrum en dan zien we u graag een keer bij GroenRijk Beneden Leeuwen!