Kamerplanten

Kamerplanten zorgen ervoor dat u binnenshuis ook wat groen heeft staan. Ze geven uw inrichting een natuurlijke uitstraling en sommige zuiveren de lucht. In ons tuincentrum in Beneden Leeuwen verkopen wij verschillende soorten kamerplanten, van cactussen tot orchideeën. Welke kamerplant kiest u? 

Bestel kamerplanten in onze webshop

 

 

Kamerplanten kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

GroenRijk Beneden Leeuwen verkoopt verschillende soorten kamerplanten. Elke soort heeft zo zijn eigen voor- en nadelen en moet op een bepaalde manier verzorgd worden. Heeft u niet zulke groene vingers? Dan is een cactus of een vetplant een goede optie. Ons assortiment kamerplanten is erg ruim, wij verkopen onder andere:

Kamerplanten kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Cactussen en vetplanten kopen

Cactussen en vetplanten zijn ideaal als u niet goed bent in het verzorgen van planten, maar toch graag planten in huis heeft. Ze vergen niet veel aandacht en kunnen prima een paar weken zonder water. Cactussen en vetplanten bestaan in veel verschillende soorten. Er zit er vast wel één bij die u mooi vindt. Het liefst staan cactussen en vetplanten op een plek in huis waar het licht en zonnig is, maar zonder direct zonlicht. Zo voorkomt u dat de planten verbranden. 

Groene kamerplanten kopen

Groene kamerplanten zijn onderscheidend van elkaar door hun bladvorm of de kleur van de bladeren. Sommige groene kamerplanten geven uw interieur een jungle-achtige look, terwijl andere een tropisch tintje aan uw huiskamer toevoegen. Het is van belang dat groene kamerplanten regelmatig water krijgen en eens in de twee weken wat plantenvoeding. U kunt zelf aanvoelen of de potgrond van de plant droog is, als dit het geval is kunt u het beste een scheutje water geven. Voor de groene kamerplanten met een glad blad bestaat er een speciale bladspray. Zo krijgen de bladeren nog meer glans en kunt u nog meer genieten van uw groene kamerplant!

Kamerplanten kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Bloeiende kamerplanten kopen

Bloeiende kamerplanten geven naast een natuurlijk look ook nog wat kleur in huis. Er zijn bloeiende kamerplanten te koop in vrijwel alle kleuren, er is er vast wel één die goed bij uw interieur past. De meeste bloeiende kamerplanten komen uit tropische landen, besproeiing is dan ook handig. Met het besproeien van de bladeren zorgt u ervoor dat de bloeiende kamerplanten het gevoel krijgen dat zij in een tropische omgeving staan. 

Potgrond kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Naast ons assortiment kamerplanten verkopen wij ook verschillende soorten potgrond. In de speciale potgrond die wij verkopen zitten voedingsstoffen die de plant een extra impuls geven. Zo houdt u uw kamerplanten lang mooi en gezond en kunt u er nog langer van genieten. Kom voor ons gehele assortiment speciale potgrond langs in ons tuincentrum. 

Kamerplanten kopen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

Vragen over ons aanbod kamerplanten?

Heeft u een vraag over ons aanbod kamerplanten? Kom dan eens langs in ons tuincentrum in Beneden Leeuwen nabij Tiel, Echteld, Den Akker en Dreumel. Onze medewerkers staan zes dagen per week klaar om u te helpen met het kopen van de perfecte kamerplant. Ook kunnen wij uw vraag beantwoorden als u contact met ons opneemt. Tot ziens bij GroenRijk Beneden Leeuwen!