Binnenpotterie

Stijlvolle binnen potterie is tegenwoordig niet alleen geschikt om jouw kamerplanten een goede plek in huis te geven, de potten kunnen ook een stijlvolle toevoeging zijn aan het interieur. Met verschillende soorten en maten potten voor binnen is er voor iedere stijl én iedere kamerplant een geschikte binnenpot te vinden. Bij de ene kamerplant staat een grote massieve pot erg goed en de andere kamerplant komt beter tot zijn recht in een simpele en minimalistische pot. Het materiaal draagt uiteraard ook bij aan de uitstraling: zo kun je bijvoorbeeld voor natuurlijke tinten kiezen, of juist iets meer kleur terugbrengen in het interieur. Bekijk hieronder onze verschillende potten voor binnen en vind de juiste pot voor jouw kamerplant!

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 760 producten

Bloempotten voor binnen bestellen

Er kan verschil zitten tussen bloempotten voor binnen en bloempotten voor buiten. Dit verschil komt met name doordat potten voor buiten weersbestendig dienen te zijn. Aangezien dit voor binnenpotten niet geldt, zijn er qua materiaal en ontwerp wat meer mogelijkheden. Uiteraard is het nog steeds belangrijk om een stevig materiaal te gebruiken, daarom zijn er ook potten die zowel geschikt zijn voor binnen als voor buiten. In deze categorie in onze webshop vind je verschillende soorten binnenpotten. Wil je een combinatie van een kamerplant met een bijpassende pot uitkiezen? Dan kun je in onze kamerplanten categorieën terecht voor de volgende soorten kamerplanten:

  • Cactussen en vetplanten
  • Bloeiende kamerplanten
  • Groene kamerplanten
  • Grote kamerplanten
  • Luchtzuiverende kamerplanten

Een kamerplant met een bijpassende pot bestellen

Als je een kamerplant met een bijpassende pot gaat uitkiezen, dan twijfel je wellicht over de juiste afmetingen van de pot. Dit kan namelijk erg verschillen per plant en hangt uiteraard ook af van de snelheid waarmee de plant groeit. Voor het gemak kun je de volgende vuistregels aanhouden:

  • Kies een pot met een opening die ongeveer 1 centimeter groter is dan de grootte van de kweekpot waar de plant in zit.
  • Bij kleinere planten (kweekpot tot 14 centimeter) kun je voor een iets grotere pot kiezen
  • Bij grotere planten (kweekpot boven de 24 centimeter) kun je 2 tot 3 centimeter hieraan toevoegen.

Op deze manier kun je de juiste pot vinden voor jouw kamerplant. Daarnaast draagt de kleur, het eventuele patroon en het materiaal bij aan een mooi geheel: deze kun je zowel afstemmen met de plant als met de rest van jouw interieur. Op deze manier creëer je een urban jungle precies naar jouw stijl, wensen en voorkeuren!

Binnenpotterie online bestellen | GroenRijk Beneden Leeuwen

Binnenpotten voor kamerplanten online bestellen bij GroenRijk Beneden Leeuwen

In onze webshop vind je een divers aanbod aan binnenpotten van verschillende materialen. Of je nu kiest voor een mooie hanging basket, of een grote massieve pot voor een grote cactus; je bent in onze webshop aan het juiste adres. Bekijk het volledige aanbod aan binnenpotten en bestel de binnenpot die bij jouw kamerplant past. Kies je meteen een combinatie van een plant en een pot? Dan vind je in de categorie Kamerplanten diverse planten die je kunt combineren met een pot naar keuze. Voor vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.