Bloemen en planten Appeltern

GroenRijk Beneden Leeuwen is onder andere gespecialiseerd in bloemen en planten. Wij verkopen allerlei soorten planten zoals kamerplanten, tuinplanten en waterplanten. Wij hebben in ons assortiment ook bloemen en planten uit de Tuinen van Appeltern.

Tuinen van Appeltern

De tuinen van Appeltern staan bekend om hun prachtige modeltuinen met schitterende bloemen en planten. In ons assortiment vindt u de meest uitgebreide soorten en kleuren bloemen en planten om de echte Appeltern sfeer te creëren. Om het voor u als consument zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij de vaste planten onderverdeeld in verschillende segmenten. Zo zijn er schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Ook voor kamerplanten en potterie bent u bij ons aan het juiste adres.

Eigen modeltuin

Vindt u de modeltuinen van Appeltern prachtig en wilt u dit ook graag in uw achtertuin? Haal dan nu uw eigen bloemen en planten van Appeltern bij GroenRijk Beneden Leeuwen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij hopen u snel bij ons te zien!