Kat

Bij GroenRijk Beneden Leeuwen bent u op het juiste adres voor bijvoorbeeld krabpalen, mandjes of speeltjes speciaal voor katten of poezen. In Beneden Leeuwen vindt u een zeer ruime dierenwinkel waar u terecht kunt voor merken, zoals Whiskas, Felix of Prins. Naast kattenvoer vindt u bij ons ook handige draagmandjes, leuke eetbakjes, maar ook vlooienbandjes en een groot assortiment voeding en vitaminepreparaten. Keuze genoeg om uw kat of poes te verwennen! Bekijk hieronder de verschillende producten voor de verzorging van katten.

Toon filters Verberg filters

Filter producten

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 517 producten

Felix kattenvoer en nog veel meer merken voor uw kat

Goed kattenvoer is super belangrijk voor uw kat of poes. Daarom verkopen wij onder andere de volgende merken in onze dierenwinkel:

  • Whiskas
  • Felix
  • Prins
  • Vitakraft
  • Royal Canin

Wij hebben bij GroenRijk Beneden Leeuwen een zeer ruime keuze in de diverse soorten voer. Onze medewerkers op de dierenafdeling staan voor u klaar en kunnen u deskundig advies geven welk voer het best bij uw huisdier past. Ook voor katten of poezen met een dieet kunt u bij ons terecht voor advies en tips.

GroenRijk Beneden Leeuwen - Dierenwinkel - Katten

Koop diverse kattenspeeltjes nabij Nijmegen

Een populair product in onze dierenwinkel zijn de verschillende kattenspeeltjes. Denk hierbij aan een klimpaal, speelmuisjes en speelhengels. U vindt bij GroenRijk Beneden Leeuwen diverse soorten kattenspeeltjes. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Intelligentiespeeltjes voor de kat. Op deze manier kunt u de intelligentie van uw kat of poes trainen.
  • Katten en poezen zijn gek op bewegende objecten en daarom zullen jaagspelletjes goed in de smaak vallen.
  • Ook de speelgoedmuizen zijn favoriet van veel katten en poezen.

GroenRijk Beneden Leeuwen - Dierenwinkel - Katten

Koop alle benodigdheden voor uw kat bij GroenRijk Beneden Leeuwen, nabij Nijmegen

Wij zijn de voordeligste dierenwinkel in de omgeving van Beneden Leeuwen, Nijmegen en Tiel. Kom dus voor alle dierbenodigdheden voor uw kat of poes naar GroenRijk Beneden Leeuwen. Of u een kleine kat (kitten) heeft of een grote kat: onze deskundige medewerkers helpen u graag en kunnen u adviseren welke producten u het best kunt proberen en het best bij uw kat past. Naast een ruim assortiment voor katten vindt u bij ons ook diverse producten voor honden, knaagdieren en vogels. Daarom zijn wij ook een complete dierenwinkel waar u alles kunt vinden voor uw huisdier.